naglarna

okej fixade precis klart naglarna :)

image374
Före (inte världens bästa bild, eller snyggaste naglar men men )

image375 
Efter

image376
Efter

Okej, som ni kanske redan har förstått så är det inte mina riktigta naglar, eftersom dom är helt värdelösa så fick det bli lösnaglar, och nu är dom betydligt skönare, okej dom håller inte lika länge men jag ska köpa ett vårdande nagelack som förstärker naglarna, har haft det förut men på senaste tiden har jag haft gelé tippar och det har förstört mina naglar, dom var ju sånna där hemma gjorda också, finns på H&M att köpa som ett gelé kitt som man sedan fixar till själv, men nu har jag kört på depends lösnaglar med fransmanikyr, betydligt mycket bättre och lättare måste jag säga.

Har fakstit pluggat på riktigt flitigt måste jag säga, kan nästan allt nu, har bankat in grammatiken och nu ska jag gå över på orden, sen tror jag det sitter, då får jag väll gå över till matten och plugga lite där, men jag har hört av alla att det är skitsvårt så det lär ju inte hjälpa med tanke på att jag är sämst på matte ^^ haha, har öven hört att man får ha boken med sig för att kolla hur man gör eller nått, vet inte riktigt ^^ men men får väll försöka fixa det ändå. Nej bäst jag fortsätter då så att jag kan gå och lägga mig lite skapligt tidigt idag så att jag inte blir sådär jättetrött imorn också. :)


you know you love me, xoxo

sista torsdagen i Januari

Hej allihopa :)

Har varit lite kass på updatering men igår var jag fullt uppe i att plugga, plus att http://www.lisamuren.blogg.se/ sov hos mig så hade inte datorn på på hela dagen :) Men nu lovar jag att bli duktigare (A) Har varit en lång dag idag och när jag kom hem somnade jag på soffan framför tvn, haha har gjort alts från prov till hemgjort pasta, jaa på hemkunskapen fick vi göra hemagjort pasta med ost sås, pastan blev lite för tjock men annars var det riktigt gott faktist :) Sen har jag gjort svenska prov, gick väll sådär då typ halva provet var gjort av ord vi aldrig gått igenom ^^ haha, imorn har jag även två prov, tyska och sen måste jag göra mitt matte prov del 2 som fortfarande är ogjort ops! jaja fixar det imorn, imorn kanske det även blir en tripp till täby med Lisa och Sofieh, får se hur det blir :) jaja nu ska jag gå och fixa lite saker inför imorn och sen ska jag fixa mina naglar :) lägger in bilder senare :) måste även plugga, måste få bra på det här tyska provet asså! är kass på grammatiken i tyska så vi får väll se hur det går, om jag pluggar riktigt hårt kanske jag kan klara av det!

Nej nu blir det fix och plugg, bloggar mera senare :)




you know you love me, xoxo

you know you live it!

Måste säga att jag inte kan få för mycket av Gossipgirl! Såå grymt bra, även fast jag redan sett 12 avsnitt så gör det inge att se dom igen (A) älskard et verkligen, vill bara se mer och mer!

Pluggandet går lite bättre nu, nu har jag pluggat på matten, stolt! Och snart efter Gossipgirl måste jag läsa lite, men då börjar ju i huvudet på gynning så vad gör man, får se, vill ju se det programmet asså! jaja vi får väll se hur det blir :)

Nej nu ska jag gå tillbaka till TV och kolla på gossipgirl, men först måste jag bara fråga en sak.
är det någon som vet någon bra B.U.S (brun utan sol) haha så tipsa på, vill ha någon som funkar riktigt bra! :)


you know you love me, xoxo

Går inge bra med pluggandet (A)

Okej måste erkänna att det inte går något bra med pluggandet! Hittar på massa annat att göra istället (A) Nej måste faktist sätta igång snart antar jag, annars lär jag typ få spö imorn av mina lärare, speciellt arman som höll på att slå ner mig när jag sa att jag inte skulle göra matteprovet idag, hahaha! kul vard et iallfall! ^^

Juste glömde berätta att det börjat en ny kille i åttan, inte min klass tyvärr, han hter jacob och kommer från danderyd, inte mycket mer än så vet jag, haha eller jo lite till men jag vet inte om allt är sant haha, få lära känna honom lite först ^^ Men jag måste ändå fråga, om man bott i danderyd, varför byter man då till Karbyskolan?! haha, han ser ju inte sådär jättedålig ut heller ^^ Men jag måste erkänna en sak till, att den här veckan praoar en kille som kommer från prolympia som gympalärare (med savvas) så han praoar kanske lite som fotbollstränare också då Savvas har fotboll, och han är riktigt söt/snygg han heter Erik (A) och imorn har jag troligtvis honom som gympalärare, piiinsamt värre! haha nej skoja ^^  (visst är han snygg Lisa ? vi stylar imorn på gympan ^^)

Nej nu ska jag faktist försöka sätta mig ner och plugga lite, önska mig lycka till ^^
Snart börjar Gossipgirl, och då ska jag vara klar (A)

image373
 

you know you love me, xoxo

tisdag 28 februari

Hej allihopa :)

Kom just hem från träningen och jag måste bara säga att jag har ännu mera träningsverk än förut! herregud hur ska det gå? Jaja det är väll bara att bita ihop antar jag :) Har match igen på lördag, semi så det måste jag ta, det gick iallafall riktigt bra idag tycker jag, sen imorn har jag träning också så ska nog stretcha lite ikväll, har idrott imorn också! åhh herregud! Nej ska hoppa in i duschen och sen sätta mig och plugga, kanske måste göra matteprovet imorn då jag inte gjorde det idag ^^ annars gör jag det väll på fredag på upphämtningstimmen, nej vi får se om jag kan det imorn gör jag det imorn, man får tydligen kolla runt och bläddra i matteboken men det är tydligen gigantist svårt! Usch hata matte asså! måste verkligen läsa ikväll också, typ 100 sidor eller nått 150 kanske, sen måste jag plugga på till svenska provet på torsdag! oj oj, mycket den här veckan kom jag just på har även prov på fredag, tyska prov! och världens engelska läxa, eller okej det är ju bara glosor men ändå! jaja får bita ihop snart är det tre veckors "lov" eller en iallafall dom andra är ju praoveckor, nej måste faktist sätta lite fart nu, klockan 20.00 börjar Gossiipgirl, ett måste för alla och efter det är det i huvet på gynning, en riktig tv sittar kväll :)

blggar kanske mera senare :)


you know you love me, xoxo

Tävling hos Ellinor!



image2150

Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband.
Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions.
Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet?
Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!

Tråk måndag, eller?

Hej allaihopa :)

Kom just hem, slängde i mig lite mat och ska snart hoppa in i duschen, har faktist varit en ganska trevlig dag ideg, har gått snabbt och effektivt, haha! Fast jag måste erkänna att jag saknade Lisa krya på dig gumman! Ska snart upp till "haket" och kolla på film med sofie, ska bara läsa lite först så att jag inte behöver lite så himla långt efter ^^ jaja iallafall, ska hoppa in i duschen snart och sen byta lite kläder. Måste hinna äta också, eller så gör jag det när jag kommer hem, jaja vi får se :)

Nej nu hopp in i duschen :)

image346


you know you love me, xoxo

åhh bli min!

   
(klicka på bilderna för att se dom större)

Åhh vad jag vill ha den här kameran, det är en Nikon D40x och den är bara såå snygg, finns även en Nikon D80 jag funderar på men eftersom den är rätt dyr och kanske inte just nu min prisbudget så lutar det lite åt D40x en just nu :) Nej nu ska jag gå och fixa lite tills imorn och sen gå och lägga mig i sängen och läsa lite :)



you know you love me, xoxo

trött, sliten och skadad?

Hej alla mina köra läsare :)

Kom just hem från min match, eller det var en stund sen. är helt slut! Det blav 6-3, 7-5 till mig :) hihi! men i andra sett tappade jag från 6-1 till 5-5, åhh vad frustrerad jag blev, fattar inte vad som hände men men jag vann i allafall! :) Men det jobbigaste var nog att min match skulle börjat vi 15.00 och kom inte igång förns 17.00 nånting! fick sitta där uppe i två timmar eller nått! Så det blev ingen kyrka, lite skönt måste jag säga ^^

Ska snart gå och ta ett varmt bad och sen ska jag fixa lite inför imorn och sen försöka läsa lite i sprängaren, måste nog plugga lite på matte provet del 2 också som jag fortfarande inte gjort, gör det imorn eller på flex på tisdag, sen har jag även svenska och NO prov, svenska är den här veckan och jag kommer inte ihåg när NO var, fan, har engelska prov nästa vecka också, shit! aja får väll sätta igång att plugga då :) jaja efter vecka sex har jag typ ledigt i tre veckor, vecka 7 är det prao, 8 österrike och 9 prao :) ser fram emot det, nej nu ska jag väll gå och ta ett bad, bloggar mera sen kanske :)


you know you love me, xoxo

både nyttigt för mig mig för miljön!

Hej allihopa!

Jag vet jag har varit sämst på att uppdatera den här veckan, och jag ber om ursäkt för det men det har varit rätt mycket som pågått, men nu är jag back on track igen och jag lovar att jag ska bli bättre!
Vaknade ganske skapligt idag då jag skulle till kyrkan (ett måste om man ska konfemera sig) och sen klockan 15.00 har jag tennis match (som kommer gå uselt) och sen klockan 18.00 ska jag till kyrkan igen (måste gå 12 gånger innan jag får konfimera mig) så jag har hela dagen uppbokad tyvärr, får väll proppa in lite GH3 också eller så ska jag ta det lite lugnt och kolla på film, haha men ändå jag har faktist varit lite duktig idag, gick från kyrkan (i vada) och hem med Lovisaah, det tar cirka 20 minuter, haha stolt jag är ! både nyttig för mig och för miljön!

Nej nu ska jag ta och chilla lite, och sen blir det match om två timmar!


you know you love me, xoxo

Idag är ingen vanlig dag...

för det är Rebeccas födelsedag, hurra hurra hurra!

haha okej, man kanske inte ska hurra för sig själv men idag är det iallafall min födelsedag :)
För exakt 15 år föddes jag, hihi, den 23 januari 1993, 16.30. Igentligen blir jag ju inte 15 förns klockan halv fem men man kan ju börja fira lite i förväg, right?

image353

kan ju alltid fira med att hoppa och klättre på ännu flera lycktstolpar :)
lägger in bilder på det jag fått senare!



you know you love me, xoxo, födelsedagsbarnet :)

tjugo.tjugo!

Hej allihopa!

åhh 20.20 nu får jag önska mig nått! okej, har varit en rätt bra dag måste jag erkänna, hela dagens lektionen blev bortflyttade och vi hade so/no redovisningar hela dagen rätt soft måste jag erkänna, okej vi hade det bara fram till lunch men ändå, efter lunch hade vi bara en lektion (som jag ändå bara gick halva av) jag skulle till allergi doktorn och gick tidigare, så jag måste erkänna att det gått riktigt snabbt idag ochd et är ju riktigt bra eftersom då blir det den 23 januari snabbare :) hiih min födelsedag! åhh längtar ska in till stan med Lisaoch Sofieh! så ingen skola imorn ^^ alla ska ju typ till romme satt :) det blev inge romme för mig iår, kanske nästa år om jag har lust, vi får se :) Nej nu ska jag gå och kolla på tv och chilla lite i soffan, sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt så det snabbt blir morgon :) hihi !

image350

måste erkänna att jag fortfarande gillar att hoppa på lyktstolpar, okej här försöker jag väll att flya eller nått
dont really know ^^


you know you love me, xoxo

Ett fönster höll på att spricka, men plötligt händer det!

Hej allihopa :)

Kom hem för ett tag sen efter en ganska så lugn måndag, snabbt har den gått också. När gympan var över kändes det som man började för en kvart se liksom, nej okej måste erkänna att jag är riktigt trött, ikväll blir det i säng tidigt, måste faktsit läsa om jag ska erkänna igen, håller på att läsa en bok i svenskan och jag har inte kommit långt alls, har inte ens läst klart det man skulle ha läst till förra veckan lingger långt bak! herregud hur ska jag hinna? Får läsa nu ikväll och sen på lektionen imorn, om vi har nån, kanske inte ens har någon svenska lektion så vi ska redovisa grupparbetet i so/no jaja, lite panik har jag då jag inte kann det utantill, ops. Tur att jag har Sofieh vid min sida, det är inte den ända redovisningen den här veckan, på fredag ska jag redovisa en film på ngelska, valde Step up då jag tycker den är grymt bra! Så jag måste fixa en plansch och lite med det också, hur ska jag hinna med allt? onsdagen går ju dessutom bort liksom! jaja får vara riktigt flitig och jobba hemma, så jag sätter mig väll med det en stund också :) åhh bara två dagar kvar tills jag fyller år, hihi! :)

Nej nu ska jag ta en dusch och sen sätta igång med lite saker, förbereda för imorn och lite sånt, bloggar sen :)

juste måste bara berätta att jag trodde jag glömt nyckeln så jag fick lite ångest när jag kom hem och såg att det inte var någon hemma, i panik sprang jag runt huset för att se om det fanns nått fönster öppet, tyvärr fanns det inte, då kom tankarna fram, ska jag spräcka ett fönster?  I ett sista försök innan mina tankar skulle sättas i vercket rotade jag igenom min väska och vad hittar jag, om inte min nyckel, det var liksom en sån här plötsligt händer det känsla, hmm undra om det kommer upp på tv nån dag? ^^
Jaja om jag hade spräckt en ruta eller ännu bättre om ett fönster stått öppet hade jag fått användning av mina grymma klättrings skills, satan!

image347


you know you love me, xoxo

dagens

image357

ursäkta dålig bild, ingen ville fota mig idag :(

- vit långarmad, peak
- vit tunika, lånad av syster
- jeans, H&M

God morgon

God morgon allihopa :)

tycker jag kommit upp rätt skapligt idag :) rätt stolt över mig själv! Snart kommer Lisa om hon inte försovit sig ^^ Och sen blir det skolan. Usch inte nu igen, det är en helt vanlig måndag också ännu värre, nej får försöka överleva den här dagen, två dagar kvar till min födelsedag, jippie! Kan det inte vara imorn? åhh längtar! Måste faktist ringa jackie idag, ska lämna inn min praolapp på fredag, kan ju alltid ringa på onsdag också eftersom jag är ledig då, hehe smart där Rebecca! Nej nu ska jga klä på mig och sminka mig och sen gå ner och vänta på Lisa och äta frukost, kanske hinner slänga in en dagens outfit innan jag går, får se, ha det bra idag så hörs vi när jag kommer hem ! :)


you know you love me, xoxo

rakt eller lockigt?

Sitter och plattar håret, men när man plattat halva orkar man inte mer, så just nu har jag en plattat och en lockig sida, måste nog platta ut den andra, inte nog med det jag brännde mig på plattången också! i pannan, helvete vad ont det gjorde! brännde mig på fingrarna också, hur lyckas man? jaja jag är väll som jag är, men när jag ändå sitter här med en plattat och en lockig sida, så ska jag ha platt eller lockigt?

image355  image356

ursäkta för dom dåliga bilderna, men det är ju håret som ska synas ^^ och försök att inte bry er så mycket om allt runt omkring :)


you know you love me, xoxo

Jag måste medge att jag gillar lycktstolpar

Hej allihopa :)

Kom just hem från Lisa vi såg två filmer, på andra sidan och Ciao Bella. Måste säga att båda var sådär, den första skulle vara en skräckfilm men den var inte så läskig fakstist, handlade om nått "monster" som spökade på ett sjukhus och så hände massa saker, helt sjuk. men men måste säga att jag och idap hade lite roligt med kameran påväg till ica, haha ! Det är ju bara jag, fotomodellen på alla bilderna och sen på massa andra konstiga saker, haha kul hade vi iallafall, har varit på ett sånt fotohumör idag men det humöret la ner efter ett tag, kommer nog tillbaka imorn antar jag ^^

image335

Varför slutar det alltid såhär? ^^

you know you love me, xoxo

Är det såhär det känns att vara lycklig?

Okej, har klätt på mig nu och ska snart bege mig iväg till Lisaför våran myssöndag, så snart kommer Idap upp hit och då går vi. Vi ska typ se på film och lite, jag är på värsta foto humöret idag så vi för väll se hur mycket det fotas, hörde nämligen att varken Lisa eller Ida är det då dom är "slitna" pyttsan, är det bara jag som är överpigg? haha har typ värsta adrennalinkicken, svårt att vara sjuk i en vecka asså ^^ Nej nu måste jag nog gå, bloggar mer när jag kommer hem, eller hos Lisa :)

image334

Kan det bli sommar eller äckta vinter?


you know you love me, xoxo

God morgon allesammans

God morgon allihopa!

Okej det var ju inte najs att gå upp imorse, vill bara sova mera men tyvärr tillät inte solen mig, haha solen lyste rakt i ansiktet, dumma! Verkar som att vädret läser min blogg ^^ eftersom jag skrev igår att det skulle vara sol eller snö nått där emellan finns inte, men jag måste säga att jag menade att det skulle vara sol och varmt inte sol och kallt, jaja ett rätt har han/hon iallafall :)

Idag får det bli slapp dag, kanske ska hem till Lisa och ha mys söndag, det börjar bli en liten rutin^^, måste även plugga lite so, och engelska, ska redovisa muntligt om en film och jag har inte ens börjat och kommer inte ihåg när jag ska redovisa kan vara nu på fredag :S ops! jaja det löser sig nog, ska skriva om antingen Honey eller Step up :) Det är iallafall bättre i förkylningen idag så det blir nog skola imorn. ska bli kul att träffa alla igen, har bara träffat en nu när jag varit sjuk och det är Sofie L :) jag är ju inte helt isolerad så att jag inte har pratat med dom, hallå det kallas mobil telefon :D

Nej nu ska jag gå ner och äta frukost och fundera över dagen :) bloggar mera sen!



you know you love me, xoxo


det ska vara sol eller snö, nått mellanting finns inte

Måste erkänna att jag saknar sommaren! Saknar alla gammla minnen, aningen ska det vara jätte mycket snö eller varmt och sol, finns inget mellanting som det är nu och just nu längtar jag efter värmen faktist! Kollade igenom alla biler jag har på min dator och hittade massor från i sommras, fotade verkligen gigantist mycket i sommras och har hittat som sagt massor med bilder som kanske kommer ut i bloggen nån gång ^^ Kan inte säga att jag kan lägga ut alla då vissa är lite pinsamma (A) men några kanske kommer ut, hittate bland annat lite bilder från våra sommarkvällar/nätter nere vid garnsviken och oj vad vi spårade ut, haha asså seriöst ! Nej nu ska jag inte prata om det! Saknar sommaren 07 iallfall men sommaren 08 blir ännu bättre, right?

image332

Jag vet, jag är grym på att tända brasor, eller inte !(A)


you know you love me, xoxo

Bounce - gökboet

Hej alla mina kära läsare :)

Kom just hem från stan, gick först och åt Thai mat, och jag har fått en ny favorit, Friterad banan och glass mums säger jag bara, och sen var vi och kollade på bounce gökboet och wow säger jag bara, helt jävla fucking underbart sägen jag, grymt ballt asså, haha nu kommer min syster att få spader, men det var faktist riktigt kul att se :) Ni som inte sett den SE DEN! och ni som har sett den, vad tycker ni?
jaja jag tycker det var grymt iallafall!



Nej nu ska jag gå och kolla om det är nått bra på TV annars får det bli en film, ska mysa ner mig i sängen med en stor popcorn skål och ett stort glas juice mums!
Vad har ni gjort ikväll?


you know you love me, xoxo

Går skolan före allt?

Hej allihopa :)

Kom just ut ur duschen, Ska snart ge mig iväg ska skjutsa Syster till hennes träning och sen ska jag och mamma nånstan, vet inte riktigt vart (A) men men kanske täby centrum, hörde att det var stor rea på ginatricot. Sen ikväll blir det ju Bounce, mår lite bättre idag men har fortfarande jätte ont i halsen. jaja går väll över snart, måste även ringa Jackie om min prao. Så jag har lite att göra idag, måste även plugga (skolan går väll inte före allt?), oj listan blir bara längre och längre, men det fins ju en dag imorn också, tur det! Nej nu ska jag gå och klä påmig och fixa iordning mig sen försöka att äta lite och sen åka, slänger in en dagens senare :) Vad gör ni idag?

image302
You know you love me, xoxo

Dans, dans, och ännu mera dans



Det blev lugnt ikväll, skönt det, känner mig lite piggare! skönt det eftersom imorn är det bounce som gäller, iallafall så är planerna, hoppas jag är lite piggare eller snarare frisk annars får jag väll vara hemma :/ nej, jag går nog ändå, måste ut och röra på mig antar jag! Juste kom på att det bara är fem dagar kvar tills jag fyller år (A) Yes! Är ledig på min födelsedag, yes igen! Planerna är att åka till stan med Lisa och Sofie, tror dom fortfarande stämmer iallafall (A) :) åhh längtar, vill att det ska vara imorn!

Kollade just på Let´s dance, måste bara säga att Karl-petter är min nya idol haha såå skööön!
Vad gör ni ikväll?



xoxo

tävling hos Ellinor

image2038


Jag är med och tävlar i Ellinors blogg där kan jag vinna ett rött kedjearmband
som är gjort av henne själv. Var med och tävla du med! Gå in på hennes blogg
då och gör som jag gjorde för att vara med och tävla.
Tävlings regler hittar du här på Ellis blogg! Lycka till alla!

Dagens bild

image261

Heidi Klum och hennes dotter

Älskar bilden, man bllir bara glad när man ser den :)

Det var visst några som inte visste vad Hannah Montana var, men men, jag tycker
 ändå det är sjukt bra, haha, det går på disney channel för er som inte visste och jag måste säga att det finns vissa program och filmer som är riktigt bra, Hannah montana, zack och codys ljuva hotelliv, High school musical filmerna, jump in och några fler, ahha jaja ni bryr er säkert inte och jag vet jag är lite barnslig men men skit samma, man lever bara en gång, haha tyckte det passa in där, nej nu ska jag fortsätta kolla på POTC 1, sukt bra film, älskar dom :)
bloggar mer sen :)


you know you love me, xoxo

Hannah Montana



Måste erkänna, tycker faktist Hannah Montana är grymt bra! Verkligen min typ
av humor om man säger så. Haha så bra asså, älskar det, någon mer som
tycker det är bra?
Måste också säga att Zack och Codys ljuva hotelliv också är bra,
haha älskar sånna program. Nej ska kolla på en film nu, bloggar mer sen :)


You know you love me, xoxo

Hemma idag också

Hej allihopa :)

Fick bli hemma idag också, har inte lika mycket feber som dom andra dagarna men jag är mer förkyld än förut, asså har mer onte i halsen och så, har även börjat att kunna äta lite smått. Idag är även mamma och pappa hemma så jag är inte ensam (A) jaja kan ju säga att det börjar bli lite tråkigt att vara sjuk! vill bli frisk nuuu! men men, man kan ju se att det börjar gå åt det bra hållet, asså håller jag på att bli frisk, tur det! Har inte gjort så mycket, sovit och kollat på TV typ, haha finns inte så mycket mer att göra kan jag ju säga ^^ känner sig lite rastlös och lat att bara ligga i en soffa hela dagarna, men men, haha får sätta igång med träningen när jag blivit frisk :)


image308



you know you love me, xoxo

Dagens bild

image260

Lindsay Lohan

sitter och kollar på OC, men jag måste erkänna att jag inte tycker att andra
säsongen är lika bra som dom andra, tycker nästan att första är bäst och sen
gillar jag trean också men jag tycker inte att tvåan och fyran är lika bra, visst dom
är bra men inte lika bra som ettan och trean, jaja ni fattar nog vad jag menar,
haha. Nej ska fortsätta kolla nu, OC äger ändå, snart börjar gossipgirl i sverige
och jag måste bara säga att det också är grymt bra, kanske för att det är samma
producenter som gjort det (A) nej ska fortsätta kolla på OC nu :)
bloggar nog mer sen!



you know you love me, xoxo

äntligen hemma

Hej allihopa :)

Vaknade riktigt sent idag, är fortfarande sjuk och har feber och ont i huvet sjukt ont! Ska gå och hämta nått att dricka snart så, annars har jag ont i halsen och väldigt snorig.

Nej usch nog om mina problem här, haha. Hoppas jag blir frisk snart asså, orkar inte med det här!
Juste, igår fick jag tillbaka min mobil, JAAAA! fett glad är jag, nu funkar den igen :) hihi, den är typ omprogramerad ellr nått, vet inte riktigt vad dom gjort med den, den är lagad iallafall! :)

image257

Nej nu ska jag kolla på OC, bloggar mera sen :)

you know you love me, xoxo

Dagens bild

image191

Mischa Barton

Har fortfarande inte fått i mig nått att äta och febern är fortfarande kvar :(
jaja, får hoppas att jag blir frisk tills på lördag då jag ska på Bounce
men familjen, ska även ut och äta och fira min födelsedag :)
annars åker jag nog ändå, har även tennismatch på lördag så vi
får väll se hur det blir :)
Nej ska läsa mina favorit bloggar nu och snart börjar OC så ska
kolla på det också, bloggar mera sen :)


you know you love me, xoxo

push it to the limit

Hej alla mina läsare :)

Har inte bloggat på ett tag, eller på typ två dagar men men, har inte haft tid, var tvungen att plugga till matte provet. Och igår orkade jag ingenting, har feber och mår allmänt inte bra, åhh vill inte vara sjuk, hatar att bara ligga hemma ensam, speciellt idag då vi skulle in och fira Sofies födelsedag, åhh! jaja får väll hoppas att jag inte är sjuk så länge, har fortfarande feber så vi får väll se om jag blir hemma imorn också, inte nog med febern får inte i mig nått att äta heller, riktigt jobbigt måste jag säga.

juste det är bara en vecka kvar tills jag fyller år,hehe (A) längtar riktigt mycket!
nej nu ska jag kolla lite på TV, bloggar mera sen :)

you know you love me, xoxo

im in it to win it

Hej allihopa :)

Är verkligen trött idag, somnade framför tvn när jag kom hem och vaknade för en stund sen, är fortfarande hur trött som helst men men, får gå och lägga mig tidigt ikväll ! Har inte hänt något ut över det vanliga idag faktist, en helt vanlig måndag. Pappa åkte iväg för en stund sen, skulle åka och köpa semlor, mums hihi (A) hoppas han hittar några och hoppas han kommer hem snart :) Imorn är det matteprov del ett så jag ska gå och plugga lite snart, har del två på onsdag, usch hatar matte asså!

Imorn är det även Sofies födelsedag, hihi :)
så imorn blir det att fira henne hela dagen lång!

Nej gud vad trött jag är, ska kolla lite på TV och göra iordning lite saker till imorn.
bloggar mera senare kanske :) annars hörs vi imorn !

image193


you know you love me, xoxo

tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

singing bee och bring it on

hej min käraste läsare :)

Sitter och kollar på Singing bee, haha fett roligt ju! någon mer som ser det?
kollar även lite på bring it on 4an, vet inte vad den heter typ in it to win it eller nått sånt :) as kul älskar bring it on filmerna, så jäkla bra asså love it, as ballt med cheerleading ju! önskar jag också var en (A) Efter singing bee såg jag att det var någon film, kommer bara inte ihåg vad den hette, men ska nog troligtvis se på den och sen sova, det är ju skola imorn så jag måste gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp imorn, blev rätt sent inatt och rätt tidigt idag men men, man får ju ut mer av dagen om man går upp tidigt på mornarna, måste säga att jag sovit riktigt bra inatt asså, som en gud! haha hade asmosigt duntäcke, åhh! för er som inte vet sov jag ju hos mina kusiner eftersom jag var barnvakt åt dom igår kväll :) roligt vard et iaf haha, nej nu ska jag fixa lite till imorn och sen fortsätta kolla på singing bee, bloggar kanske mera senare :) ha det bra !

image224


you know you love me, xoxo

Ta mig till kärleken

Kom hem från kusinerna för en stund sen, och sen har jag varit i kyrkan (ett måste när man konfimerar sig) och nu är jag på gång ingen, ska till Lisa och se på film så har fixat lite här hemma och nu ska jag snart gå och möta Ida för att sedan gå och möta Lisa och sen åka hem till henne, lite kompliserat men men hoppas ni fattar ^^ Imorn är det skola igen och nya tag och inte nya men skola iallafall, är fett trött idag efter att ha varit barnvakt ! så ikväll blir det sängen tidigt för ovanligheternas skull :) glömde tyvärr kameran hemma igår så inga bilder har jag men idag tänkte jag försöka fota lite iallafall, solen tittar fram och fint väder är det. Idag måste jag städa rummet och plugga lite också, har matteprov på tisdag/onsdag och sen måste jag göra lite so :) Nej nu ska jag kila iväg, bloggar mera senare :) Vad gör ni idag ?

image196

you know you love me, xoxo

barnvakt

Hej alla mina kära läsare :)

Vaknade för inte så länge sen, och ska snart iväg. Ikväll blir det barnvakt som gäller, ska till kusinerna och kommer inte hem förns imorn så jag antar att det inte blir så mycket bloggande idag, det blir nog bara lite innan jag åker, om jag inte lånar någon av mina kusiners datorer, vi får se men troligtvis inte. jaja ska snart åka, eller det är cirka tvp timmar kvar :P Igår kväll var jag på "haket" och såg på film och jag måste säga att den var ingen hitt, det var 28 veckor senare och jag måste erkänna att zombie filmer inte är nått för mig faktist, usch säger jag bara. ^^
Någon mer som sett den, vad tycker ni om den?

Nej ska kolla lite på TV nu och sen ta en duscha och göra mig iordning, bloggar nog nått innan jag åker :)'

image165


you know you love me, xoxo

Dagens bild


image255

Ashley Olsen

Det kostar gratis ?

Sitter just nu i skolan, har typ två timmar kvar, SO i två timmar, suck! jaja har inte kommit nånstans och SO läraren är inte här (!) vad gör jag nu då? jaja får väll be Idap om hjälp (A)
Skulle egentligen ha bild men bildläraren är borta, försvunnen eller nått så vi fick ha SO eller nått annat, fatta att jag ska ha SO två timmar och 40 minuter eller nått ! Nej nu ska jag se det lite possetivt, okej det går inte ! eller jo jag ha ju en dator så jag kan ju blogga och läsa andra bloggar. Kanske får gå till bildsalen och rita sista lektionen, men fan vi har Mats då lär vi inte få, men om vi ( jag, Lisa och idap ) blinkar med ögonfransarna och ser riktigt söta ut kanske vi får (A) haha, nej nu ska jag försöka hitta lite om mitt arbete, uscha vad jobbigt det är, har två veckor på oss och jag har nästan inte gjort nånting :S hur ska det gå

you know you love me, xoxo

Den där juristtönten är rätt läcker

Hej allesammans :)

Måste säga att jag inte hade ett dugg lust att blogga idag, har haft tomt i huvet, har alltså inte hänt så mycket idag men sen saknade jag bloggen, har blivit en riktig desperate blogger måste jag säga, klarar inte av att inte blogga ! :) Så nu blir det ett inlägg ändå, tråkigt men det blir ett :)

Såg på Victoria Secret Fashion show reprisen, såg det när det gick på TV första gången men var bara tvungen att se den igen! älskar VS, så jävla grym show måste jag säga, åhh, helt jävla fucking underbar asså. Måste säga att jag avgudar Heidi Klum ! eller vad säger ni?



xoxo

Första dagen

Hej allesammans :)

Har faktsist överlevt första dagen i skolan, haha ! Fick ett rätt soft schema måste jag säga, slutar tio över ett på onsdagar, halv två på tisdagar och två på fredagar, sen har vi dom två långa dagarna måndag och torsdag då vi slutar tre, men men imorn slutar jag ju tio över ett! :) Har tre lektionser eller nått imorn, haha (A) Annars har det varit rätt lugnt idag, förutom att jag är jätte stressad inför SO arbetet, kändes inte bra idag på lektionen, jag och sofieh satt och lekte med power point, jaja vi måste ju lära oss det, då redovisningen är ett power point arbete, ja ni förstår säkert ^^ Nej nu ska jag gå ner och äta lite innan jag dööör ! bloggar mera senare :)

Juste kom på att jag inte visat min nya kappa från Zara, här kommer den :)

image252

xoxo

ångest och stress?

Hade faktist glömt bort hur bra Grey´s är :) såå grymt !
Tyskan snart klar, fett stolt, men jag har fakstit lite ångest och stress över SOn, jaja får jobba som en tok hela den här och nästa vecka! ska prata ihop mig med sofieh också :)
Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Greýs göra det sista på tyskan och sen ska jag fixa lite inför imorn, ska prova kläder så jag hittar nått tills imorn, sen ska jag även fixa till naglarna, hade ju lösnaglar för några dagar sen och nu är dom nästan helt förstörda av limmet, så ska fixa dom lite :)

Nej ska fortsätta kolla på Grey´s nu och sen börja fixa, ska äta också, köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt, mums :) bloggar mera senare :)

xoxo

image179

trött, hur ska det gå imorn?

Hej allihopa :)

Har varit en riktig slapp dag idag såg just klart på oc på TV och snart börjat Grey´s första avsnittet, imorn börjar skolan igen och just nu känner jag mig väldigt utvilad (!) eller inte, satt uppe hela natten och kollade på OC sen sov jag halva dagen, herregud hur ska det gå imorn, måste gå och lägga mig tidigt idag eftersom imorn ska jag vara uppe halv sju minst. Jaja inget OC tittande ikväll inte. Har iaf snart gjort klart tyskan, så då behöver jag inte oroa mig för den mer, just fan SOn helvete, jaja får göra den på lite flexar, måste prata med Sofieh också, shit varför skjuter jag alltid upp allt? jaja nej nu ska jag göra klart tyskan och sen kolla på grey´s :)

Hur har eran dag varit?


oc in my heart


image250

Ska kolla på OC nu, måste bara säga att det är så jävla bra! Min absoluta favorit serie, okej nu har ju gossipgirl börja navsa i hälarna på OC, men oc kommer alltid finnas i mitt hjärta! 

shoppingen från i lördags

Har glömt att visa vad jag köpte igår, här kommer några bilder:

image247

 

Jeans, H&M
Tröja med spindelnät, Ginatricot
Tröja med "tjej", ginatricot

Hur ska detta gå?

hej allesammans :)

okej snacka om tt jag måste vända tillbaka dygnet ikväll. börjar ju på tisdag satt, idag vaknade jag vi klockan två (!) asså fatta att på tisdag ska jag upp klockan 7 minst om ite ens tidigare, herregud hur ska det gå! jaja får försöka komma i säng tidigare idag eller jag måste komma i säng tidigare idag! Måste även fixa massa grejer innan tisdag, ojoj varför har jag inte gjort allt tidigare? åhh typiskt mig, jaja nej nu ska jag sätta igång med att städa mitt rum juste inte nog med att jag är yber trött jag börjar bli förkyld också, så ikväll blir det väll hemmakväll igen, myss! :) hur ser eran kväll ut? :)

you know you love me

oj märkte just att klockan var tio över ett, det går inte så bra att vända tillbaka dygnet här inte ^^ haha, kom också på att skolan börjar på tisdag, åhh jag vill inte ! jaja får väll se det på den possetiva sidan, får träffa alla kompisar jag inte träffat på ett riktigt bra tag!

kvällen har bara varit lugn, vi orkade inget annat så vi har bara kollat på SATC och fixat naglarna, ska även göra ansiktsmask om jag orkar annars gör jag det senare ^^ nej nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar :) bloggar mera senare !
  puss på er :)

/Rebecca

Är snö frysta tårar?

Hej allihopa :)

kom just hem från täby är hos Lisa just nu :) Vi ska typ vara hemma och ha mys ikväll, med film mys och lite sånt där tjejsaker, ska fixa mina naglar. Eller så blir det helt andra planer, man vet aldrig med lisa vettni haha ! ;) 
Med hem från täby fick ett par jeans från H&M och två tröjor från ginatricot :) Tror inte nått mer, eller jo en ansiktismask :)

Juste är fett stolt, har fått prao plats :D Vecka sju ska jag praoa på ett dagis och vecka nio ska jag praoa på Jackie i täby :) Fett glad jag är, nu behöver jag inte vara så stressad över det längre, ska ringa jackie senare och få lite mer information, anledningen till att jag ska praoa på sportlovet är att jag ska bort vecka åtta då jag egentligen ska praoa, så man kan säga att jag har lov då istället.

 

Jag kom inte på nån rubrik

Hej allihopa :)

Vaknade ganska tidigt idag, har inte sovit så mycket inatt måste jag säga, lå och kollade på OC halva natten, så bra! saknar det, måste köpa första säsongen. Som sagt blev inte så mycket sömn inatt heller, vad är det för nått, sover inte bra alls nu för tiden, åhh vad frustrerande asså!

Idag ska jag in till täby med Lisa och leta praoplats och köpa jeans, måste ha ett par snygga stuprör :)
Dessutom börjar jag få ont om tid med praon jaja annars för jag väll praoa på mammas eller pappas jobb, nånting finns det ju alltid. nej nu ska jag göra mig iording! :)

Vad gör ni idag?

image206

Snälla ?! (A)

Snälla någon, hjälp mig göra en snygg header/design till bloggen! (A)

En fin guzzilago

Såg just klart på ett öga rött, det var faktist ganska bra, gillar alla uttryck haha! Dagen har varit riktigt lång, gick upp jättetidigt imorse och har knappt sovit något alls typ, okej jag sov hela vägen till romme^^ Nej men det var roligt, längter som fan till österrike nu asså! åhh kan det inte bli vecka åtta imorn (!) Nej men men hoppas tiden går fort.

Åhh jag har faktist ångest, jag har fortfarande inte hittat någon prao plats :S måste åka och leta imorn, ska även köpa ett par jeans!

juste är det någon som skulle kunna göra en ny header åt mig? (A)

snöbollskrig is the shit

ja, jag har ju glömt berätte att det har snöat mängder eller rätt mycket här idag, så ikväll blir det snöbollskrig ! Fett kul haha jag är lite barnslig men jag tycker det är jätte kul :)

Har faktist inte gjort nånting idag ingen nytta alls, eller jo jag har gjort våfflor (A)
och nu ska jag laga middag till mig själv, då jag är ensam hemma :)

Imorn blir det skidbackan som gäller, så jag får röra lite på mig hihi (A)
Nej nu ska jag fortsätta laga mat och sen gå ut, bloggar mera senare  puss på er !

image203

you got me so hypnotized

Hej allihopa :)

Har sovit riktigt konstigt inatt, har onte i nacken och är yber trött. Och inte nog med det så vaknade jag rätt tidigt imorse, och kunde inte somna om. Så nu sitter jag framför TV och gör ingenting. Antar att det är då det får bli idag, ligga framför TV och inte göra nånting! Inte så mycket kvar på lovet, suck, jaja en bra sak är att det är bara 20 dagar kvar till min födelsedag, okej det är rätt lång tid kom jag just på :S åhh, nej ska fixa min ipod idag, eftersom jag inte längre kan lyssna på musik på mobilen måste jag ladda över all musik till ipoden. ja så får det bli, så jag vill veta lite bra låtar (A) Kan ni hjälpa mig, säg lite bra låtar :)


Alltid på rymmen

Kom just hem från barkarby, har varit där och lämnat in min mobil som sagt, har även letat efter ett par jeans men det fick inte följa med några hem, sen åkte vi till täby för att leta efter en kappa till mig och present till mammas kompis vi ska till ikväll, Fick följa med en kappa från Zara med hem :) är jätte nöjd iallafall, lägger in bilder på den senare :)

här är dagens:

336121-235

Nu ska jag byta om och göra mig iordning, lägger in kvällens outfit senare :) puss på er !

This is my brother fucker ^^

Hej allihopa :)

Är uppe ganska tidigt tycker jag nog, det är ju inte som igår, ska iväg till barkaby och lämna in min mobil och sen shoppa lite :) sen blir det doktorn, min syrra ska dit och kolla sin höft eller nått, vet inte riktigt.

Igår blev det ju som sagt film, vi såg Arn - tempelriddaren, tycker den var helt okej faktist, lite lång tråkig men ändå helt okej, hade ett lite konstigt slut (berättar inte) men jag tycker det skulle slutat på ett annat sätt iaf :)
Är det någon mer som sett den, och isåfall vad tycker ni om den?

haha jag måste bara säga att jag och loppan satt och garvade i slutet av filmen, okej filmen var inte rolig utan det var lite enstaka ord som var roliga hahahaha :)

Nej nu ska jag göra mig iordning, lägger in e dagens outfit lite senare, puss på er!

nytt år, nya tider

Okej, nu har man faktist börjat att vakna till efter gårdagen (den kanske spårade ut lite) Men men, hade jätte trevligt iallafall. Började hemma hos tärnströms och slutade hemma hos Lisa och där emellan är det historia, kollade igenom kameran och oj säger jag bara, ajja vissa bilder kanske kommer in här på bloggen, måste prata med dom på bilderna först ^^ haha. Idag vaknade jag runt två halv tre så det fick bli pizza till frukost/lunch. Vi gick ner till pizzerian och jag måste erkänna att jag var dyngsur om fötterna, jaja där blev vi sittande ett tag då ingen orkade
gå någonstans. Vi bestämde oss för att gå på bio så det blir bio ikväll klockan 21.00 med tjejorna. Tyvärr orkar vi inte åka så långt så det fick bli i täby ^^  vad gör ni ikväll? :)

Juste, jag gav inte ut några nyårslöften igår, var det någon som gjorde det?

RSS 2.0