för trött för någonting

ja jag är verkligen helt utpumpad. Imorn börjar en ny vecka och även en ny månad. Men det blir iaf en soft vecka, är ledig på onsdag och har inget seciellt inplanerat för övrigt. Får väll se vad som händer framåt helgen.

Får verkligen spader, har fortfarande ingen mobil! :(

Den här helgen har verkligen varit soft, har inte gjort något. Förutom i lördags då jag var hos mina kusiner och i täby, det fick följa med en mössa från indiska hem, skulle igentligen köpa en cardigan men den fanns inte så jag har beställt den istället, kommer väll i veckan eller nästa. I fredags fick jag iaf en god natts sömn, sov i 16 timmar, jätte skönt och idag har jag bara målat i vardagsrummet. Har verkligen varit för trött för någonting!

jaja nu ska jag gå och kolla på en film och måla mina naglar, har fått målarfärg på dom som inte går bort ^^

image7

Jessica VS Cameron

image6

Jessica Biel eller Cameron Diaz
Vem tycker du bäst om?

"Jag tappade mobil batteriet i bilen..."

kom just hem från dansen. Har fått träningsvärk i benen och har super ont i ryggen :(
Jaja det gå väll över snart hoppas jag !

Iallafall på vägen hem från dansen i bilen ska jag kolla på min mobil eftersom det ringer. När jag får upp den tappar jag den och bakstycket försvinner, tillsammans med batteriet, det hamnar under stolen och jag försöker verkligen få fram det men det går inte när vi sedan stannar bilen så försökar jag igen och upptäcker att det inte finns någonstans, helt borta :S Hur fan kan ett mobilbatteri bara försvinna?
Det kommer väll fram när vi skrotar bilen.
Jaja så nu har jag ingen mobil igen :(

annars har väll dagen varit bra, förutom att jag saknat Fanny :/ Men jag hoppas hon kommer imorn :)

ny frisyr


Kanske inte världen bästa bilder men men :P

336121-4

336121-5

ramlingar i trappor & nyklippt hår

Ja nu har jag kommit hem med en ny frissa, det är väll inte värdens förändring. Det fick bli bara slingor så det är lite ljusare och inte mörkare som jag skrev i förra inlägget, sen har jag klippt upp det rätt mycket men ändå behållt min längd.

Idag har jag gått skoljoggen, man går en mil, och det var fett tråkigt. Jag har lyckats ramla i två trappor idag, första gången var när vi stannade och åt lunch. Vi gick upp i ett typ utkikstorn och käka. det är långa och branta trappor och på vägen ner säger Linn; Jag ska fan hoppa ner det måste ju gå fortare. Jag; Ja jag med. sen så halkade jag och ramlade ner för hela trappan, har fett ont i ryggen. Andra gången var på gården, halka där med men då gjorde jag bara illa mig i armbågen :) Jag i ett nötskall!

Nej nu ska jag gå och se fortsättningen på Grey´s anatomy, det var så spännande och jag orkar inte vänta tills nästa vecka :) *Busigt* Bye!

förändring

Ja imorn ska jag klippa och färga336121-3
mitt hår. och inte nog med det jag får allt gratis (för er som har en mamma eller nån annan släkting som frsör jag är avis) men jag har faktist bara betalt 30kr och jag får det inte bara för att hon är släkt med mig utan jag har vunnit det :)

"Gården" har ordnat en sminkkurs och då lottade dom ut en som skulle få bli sminkad och klippt av en tjej. gentligen var det L som vann men hon ville inte klippa eller färga sitt hår så då drog dom en ny och det blev jag ( vi är fyra stycken som ska vara med) Tack Lisa! :)

Jag ska färga brunare (jag har brunt nu) men lite rödnyans i och sen ska jag slinga på det, jag har inte bestämt hur jag ska klippa ännu men bestämmer imorn. Hoppas det blir bra! :) Kanske kommer hem och ser ut som en filmstjärna ellr så ser jag ut som en jag vet inte vad ^^

Nej nu ska jag gå och kolla på en film sen ska jag sova, har skoljoggen imorn :/ Tjingling :)

ny start

Ja jag börjar om från början, men det är för att min andra blogg www.bexh.blogg.se har blivit knäpp så nu kör jag för fullt på den här istället! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0