jag vet att ni älskar mig

336121-40

gossipgirl är min nya favorit serie! har precis kommit ut i USA och det har gått nio (?) avsnitt eller så, längtar tills det kommer till sverige, det är bara så superbra! någon mer som sett det?
föresten böckerna är också superbra!

fredag hela veckan lång

äntligen fredag! så skönt, imorn börjar även en ny månad(!) december och det är 24 dagar kvar till jul, nu kanske det är bäst att fixa en önskelista :)

dagen har varit riktigt bra, det har gått snabbt och smidigt, sita lektionen fick vi godis av våran lärare ( det var  hennes födelsedag) Halt okej faktist, en riktigt soft dag. Ska snart åka till täby med Lisa och kanske någon mer vet inte riktigt ännu. Lägger in bilder på det jag köpt senare. har ingen aning om vad som händer ikväll, får ta det som det kommer liksom, nej nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag nog åka, bloggar mer när jag kommer hem :)

image82
saknar verkligen det här! ( jag vet att jag har haft bilden förut men men :P)

det som passar mig

hej allihopa :)

har inte bloggat på ett tag, men jag har haft rätt så mycket att göra, jag vet att jag säger det ofta men det är sant, och jag har faktist inte haft något att blogga om, helt tomt ! Men nu lovar jag att bli bättre på att updatera. Idag har jag verkligen inte gjort något, då menar jag ingenting eller okej jag har pluggat matte och är riktigt stolt att jag har börjat, det ska vara inne på tisdag så jag måste plugga lite imorn också men det fixar jag nog, har äntligen börjat fatta hur jag ska göra, det är verkligen bra att ha en syster som kan allt! (A) Igår och i fredags var det tennismatch som gällde, i fredags var det akebaspelen och då förlorade jag stort och igår var det seriespel och det gick väll inte heller så bra, får hoppas på bättre nästa gång.

snart är det jul okej det är ett tag kvar men jag ska nog börja fundera på vad jag vill ha, ska föröka komma på lite varje dag och skriva upp det :) längtar så till julafton men innan den är här vill jag ha snöööö! det snöade faktist igår och i förrgår men allt är typ borta! :(

utmaning

blev utmanad av amanda jag ska visa en bild på mina tre största stilikoner för tillfället

mina är:

Ashley olsen
Vanessa Hudgens
Alessandra Ambrosio

image123  image122  image121


anta utmaningen du också! :)

tisdag

har inte bloggat på ett tag känner jag, men jag har inte haft tid helt enkelt och min dator har varit jätte konstig! så det har inte funkat. Men nu lovar jag att det ska bli bättre uppdateringar :) dagen har verit helt vanlig tråkig men vanlig, pratade om prao på morgonen och sen var det vanlig dag. vet faktist inte vart jag ska praoa ännu, kanske i en klädaffär, någon som har bra tips? (A) skulle vrekligen behöva lite hjälp :)

igår var jag på droginfo, eftersom jag tar så mycket droger *host* nej skoja bara lite, det var obligatoriskt, tråkigt men jag var tvungen att gå.

image118

dagens bild

image117

Zac Efron & Vanessa Hudgens

Everyday of our life

hej allihopa!

har just kollat klart på High School Musical 2 som jag sett minst 5 gånger sen igår :) älskar den verkligen! världens bästa film tycker jag! Visste ni att det kommit high school musical singstar! å himla coolt måste ha det, älskar verkligen musiken och det är nog det ända jag lyssnat på i två dagar nu! love it! 

annars har väll dagen varit riktigt bra, har varit i Täby med Lisa och britta. köpte lite smått och gott som behövdes men inga stora saker, måste få in lite cash innan det blir stor shopping men snart är det ju den 25te! (A) hittade en klänning idag jag måste ha! får väll köpa den när jag får pengar :)

image115

dagens bild

image114

Keira Knightley

Älskar high school musical!



Jag bara älskar High school musical, måste nog vara den bästa filmen som gjorts iaf en av dom ! här kommer en låt från andra filmen med klipp från den första :)

At the heart of the image!

 

ååh den här vill jag ha, det är en Nikon d300, kanske julklapp ? (A)
imorn är det fotomössa, någon som ska dit?


winterjam



Har inte bloggat på ett pra tag men jag har inte varit hemma. Igår sov jag hos lisa och idag har jag varit på wintejam på Stadion. Någon mer som var där?
Det är verkligen så jävla coolt, älskar det verkligen. Jag vill också hoppa på det där gigantiska hoppet precis som min förebild Jon Olsson! älskar verkligen Jon, har hans hjälm, skidor och vantar. Dessutom kör jag i samma spår som han med head skidor och cross kläder *stolt* :)
Nej men han är verkligen grym!

image111

Nej nu ska jag gå och kolla på High school musical 2, bloggar mear sen :)

Dagens bild

image105

Bar Refaeli

hold on little girl!

okej dagen har varit som alla andra dagar, riktigt seg, fast ändå snabb. om ni fattar vad jag menar. men men nu är den snart slut! Hoppas det snöar like hell inatt och imorgon så att det blir jättemycket snö! Har ett so arbete som ska vara inne imorn och jag är inte klar, lär behöva plugga hela natten! dessutom ska jag ha skrivit klart min berättelse i svenska och jag har knappt börjat (!) den ska vara inlämnad på fredag och då ska jag även ha läst ut en Harry Potter bok! sjukt mycket ! jaja får nog ta och sätta igår och plugga nu. hoppas det blir lungt imorn, har nog inte så mycket lektioner hoppas jag, vet bara att jag har slöjd och jag hoppas jag hinner klart med min klänning då, har faktist fixat knappar så jag ska bara sy på dom och sen sy ihop klänningen sen är jag klar, måste göra en utvärdering också.

juste på lördag ska jag på winterjam på stadion med L och kanske någon mera, någon annan som ska dit?

nej nu måste jag gå och plugga!

god natt världen

god natt allesammans!

nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng! god natt allihop! :)


dagens bild

image104

Paris Hilton

ny vecka

okej då har vi kommit in på en ny vecka. Hopapsd en går lika fort som förra! Vet ni föresten om att det bara är 5-6 veckor kvar till jul? :) Jag tycker faktist att det här året har gått riktigt fort, ska faktist börja tänka på vad jag ska önska mig i julklapp! vad önskar ni er? okej ni kanske inte har kommit på än men men. Dagen har gått fort och efter skolan gick jag till "gården" och var där med några kompisar, är ju näsan alltid folk där satt, och vi såg på djävulen bär prada, som jag bara älskar! Har sett den hur mycket som helst och jag tycker den är lika bra varje gång, love it! älskar hennes kläder, asså Andys kläder, dom är verkligen så ybersnygga!
imorn har jag nog inga planer förutom skola, ska vara klar med ett so arbete! skit också! jag måste nog gå upp extra tidigt, eller så får jag sitta uppe hela natten, som tur är har jag flex på mogonen! tack för det! få plugga på som fan ! Nej nu ska jag försöka skriva lite, bye :)

image103

fars dag + ikea

kom just hem från ikea. har varit och handlat lite grejer till vårat vardagsrum, men vi kom inte hem med allt vi skulle ha, hyllorna var slut. skulle igentligen köpa hyllor till mitt rum också men dom var också slut. jaja, jag ska också köpa en säng lite senare men den jag vill ha finns inte i 90 eller jo en del finns men en annan finns inte, ni fattar säkert, så jag ska rita upp den och sen en kille fixa till den typ. Vi känner en familj och "mannen" är snickare så jag ska fråga om han kan göra den åt mig, hoppas det för jag vill verkligen ha den (A) Med hem följde iallafall en tavla och ett sängöverkast till mitt rum plus lite till, ska nog åka dit snart igen så att vi kan köpa hyllorna.

 

inte så bra bilder, fotar bättre senare, ska iväg och spela tennismatch nu, bloggar mera när jag kommer hem :)

Juste glöm inte bort att gratta på fars dag :)

Dagens bild

image100

Eva Longoria

new york skyline

kom just hem från stan. Har varit och kollat på tapeter med mamma och nonna. Vi ska ju tapetsera en vägg innne i vårat vardagsrum, och när vi var på måleriaffären hittade vi först inget men sen precis när vi skulle gå httade vi massor och nu har vi bestämt att vi ska göa en egen, asså vi ska ta en bild på oss, eller en en vi fotat och sen ska vi förstora upp den så att den får plats och förstås i tapetpapper. Vi fick sånna ideér så nu har vi äntligen bestämt oss. Blev lite sugen på att fixa om i mitt rum också, vill ha en fondvägg med en bild på new york skyline, men det får väll vänta, eftersom jag precis fixa nytt. Imorn blir det ikea ska köpa lite nya saker till mitt rum, bilder kommer imorn. När vi var klara på måleriaffären åkte vi tillt-centralen och gick och fikade lite på Souk, jättemysigt faktist :) Nej nu ska jag fixa till mig lite, bloggar mera sen :)

image99
tte hun

Lördag

okej snön låg inte kavr länge, men det snöade iaf. Vill att det ska komma jättejätte mycket snö, så att man kan åka skidor! Längtar verkligen tillsvi ska åka till Österrike, men det är ju inte försn i februari nästa år :( jaja får väll stå ut. Jag har verkligen ingen aning om vad som händer idag, får väll komma som det kommer. :) Jag skulle vilja åka till ikea ellr nått, sen ska jag nog också försöka städe mitt rum. vad har ni för planer? Nej ska gå och äta lite frukost nu :)

image98

ville bara säga..

att det SNÖÖÖÖÖÖÖAR! ÄNTLIIIIIIGEN!

Dagens bild

image97

Jessica Simpson

torsdag

hej allihopa!

Det är verkligen jätte kallt här, kan det inte börja snöa?, ska snart gå och ta ett varmt bad.

Dagen har gått bra. Har faktist gått riktigt snabbt. Hela veckan har gått snabbt! Sebbie har åkt hem :( han var här igår bara. Hoppas han kommer snart igen, kanske ska vara här över jul (hoppas,hoppas) men vi får se.
Längtar verkligen så mycket tills det blir jul, det är den mysigaste tiden på året! Juste vill verklign lära mig att sticka, kan igentligen sticka men jag har glömt och dessutom vill jag kunna göra olika saker, och just nu håller jag på med en klänning i slöjden, jaja får väll bli när jag är klar med den. Annars får väll min farmor lära mig, någon som är bra, och kan lära mig? (A) Nej nu måste jag gå och duscha, ska ha gjort 4 sidor läslogg tills imorn, bäst att sätta igång. ska även kolla på lite Gossip girl, älskar verkligen den serien !

bloggar mera senare :)


image96

Dagens bild

image95

Lindsay Lohan

i´m falling in love with you!

hinner inte skriva så mycket just nu, kollar på Grey´s så det får bli ett kort inlägg, sen ska jag plugga lite. Men dagen har varit helt okej förutom att jag ramlade ner från en bänk (klantigt jag vet) men men sån är jag och konsekvensen blev jätte ont i ryggen! Måste gå och lägga mig tidigt idag också, känner verkligen hur trött jag är och längtar tills jag får lägga mig i min varma sköna säng! Juste Sebbie är här idag (han åker tyvärr imorn) och jag hoppas han sover hos mig, han är bara så mysig! Love him! jaja  orkar inte lägga in någon dagens outfit, kommer på minoutfit imorn kanske. Nej nu ska jag gå och fortsätta att kolla på Grey´s, kanske kommer ett till inlägg vi får se :)

image94

världens bästa TV tisdag!


Jutse det är inte bara Ugly Betty idag det är ju desperate housewife också, världens bästa tv tisdag :)
vilket föredrar du bäst? 
 

Dagens 6 november

image92











Dagens fick bli;
svart kofta, svart t-shirt H&M
vit kjol och svarta strumpbyxor ginatricot

svart hårband H&M
örhängen, one of a kind
skor, timbaland

 



juste har köpt nya örhängen nu (sånna jag tappade bort) köpte ett par i silver och ett par i guld :)


Tisdag

Hej allihop !

Kom just hem från träningen. Gick faktist bättre än jag tänkt mig. Sen träffade jag några kompisar och nu är jag hemma. När jag satte mig ner värkte jag hur ont i hela kroppen jag har, kanske håller på att bli sjuk igen? eller kanske aldrig blev frisk (!) har faktist lite ont i halsen, det är jätte många som är sjuka just nu kanske blivit smittad. jaja nog pratat om sjukdomer. Dagen har faktist gått riktigt bra, och den gick jävligt fort (!) helt plötslig skull vi gå hem. Hade en riktigt rolig lunch. Vi har typ djungeltema (fråga mig inte varför, jag vet lite knasigt) och vi satt och skämtade hela tiden, satt och äcklade oss helt enkelt, okej jag ska inte skylla på alla det var väll mest jag och Jessica, tillslut reste sig Fanny och gick sin väg stackarn, förlåt sötis, kul var det iaf. Har seriöst varit kul hela dagen om jag tänker efter till och med träningen! nej nu ska jag gå och ta ett varmt bad, fryser så mycket sen kolla på Ugly Betty. lägger in en dagens outfit senare :)

godnatt

godnatt allihop!

ja jag funderar på att söka mig in i drömmarnas land återigen är så jävla trött så jag trillar av stolen!
Men jag kommer med nya krafter imorn. godnatt allihop sov så sött :)

image91

dagens

image89


















dagens fick bli;

vit tunika, svart "cardigan", svarta jeans från H&M

hårband, H&M och örhängen, one of a kind ( special design)






































Måndag

God morgon !

om en timme börjar skolan igen, suck, vill ha längre lov. orkar verkligen inte att börja skolan igen, fast det ska ju bli kul att träffa allihopa igen men ändå. Ingen snö har kommit som jag hoppades, hoppas det är minusgrader ute nu :) Det blir inte ett så långt inlägg måste göra mig iordning, bloggar mer i skolan eller när jag kommer hem se. Lägger upp en dagens outfit sen när jag kommer hem :)

Nej nu måste jag göra mig iordning, bye :)

utmaning

blev utmanad av Lisa att jag ska lägga upp tre par skor jag gillar från skopunkten
det fick bli dom är tre :

  

borta bra men hemma bäst

okej nu har jag äntligen kommit hem så nu börjar jag blogga precis som vanligt. Imorn börjar skolan så jag måste nog plugga lite. men men orkar inte just nu. ja vad mer ska jag skriva, har inte gjort så mycket i småland, hjälp lite och träffat mina kusiner som var riktigt kul. Träffade mina kusiner jag inte träffat på jättelänge, det var så kul att se dom igen, några av mina kusiner bor här i stockholm men några bor i västervik och en i gävle. så det var kul att träffa dom. Annars har det nog inte hänt så mycket, hittar fortfarande inte mitt örhänge så det är väll bara att köpa nya.

ja just det i fredags natt fick jag meddelande om att det snöade här hemma, blir å sur eftersom det inte snöade i småland och nu när jag kommer hem så är all snö borta, men vet ni en annan sak, det är minusgrader ute och jag håller tummarna för att det ska börja snöa inatt (troligtvis inte) men jag kan alltid hoppas :)

Nej nu ska jag gå och duscha, sen ska jag äta lite, bloggar mera sen :)


"jag tar mitt pick och pack och drar "

Hej allesammans :)

har inte bloggat så mycket idag. Kom just hem ifrån Lisa . Har varit där med henne och lovisap! Hade riktigt kul igår, vi var först ute och träffade massor med folk ( som jag inte träffat på jättelänge) sen åkte vi hem till Lisa och såg på Creep. Äntligen blev det skräkfilm. Fast filmen var så mörk så man såg inte så mycket, men den var bra iaf, nu kommer jag väll inte våga åka tunnelbana ensam på kvällen ! Har världens roligaste film på Lovisap när hon sover och lisa kastar godis på henne och hon vaknar inte ^^ Den är grovt roligt asså!

Nu bär det av till småland. ska vara där tills på söndag så det får väll bli en liten blogg paus om jag inte har tid att blogga nått där nere, vem vet det kanske kommer upp nått inlägg ! Ska försöka att plugga lite i helgen.

juste mina älskade hjärtörhängen jag köpte här om dagen, har förminskat sig ! Jag tappade tydligen ett igår och jag vet inte hur det hände eller vart det hände! märke det när jag kom hem till Lisa och då var det ju lite sent ! jaja får väll köpa nya, dom var ju faktist inte så dyra, får väll åka in på söndag eller nått :(

Nej nu måste jag packa lite sen ska vi nog åka. Ha det så bra i helgen allesammans :)


slår drömmar någonsin in?

336121-21

Eva Longoria måste seriöst vara den vackraste människan på jorden ! Hon är så jävla snygg! önskar man så ut som henne, juste jag hade en makalös dröm inatt, och gissa vem den var om? jo Eva longoria, Zac var med i några delar också, kan det bli mycket bättre? önskar drömmar kunde slå in !
Nu ska jag ut och leta stjärnfall, på en gång!

Just det jag är förälskar i One Tree Hil, det är verkligen så bra, äslakr det !

can´t live with out it

image83

 

Jag har ju lovata tt lägga upp lite bilder på det jag köpte igår, och här kommer dom.
Det fick bli;
ett par svarta strumpyxor, gina tricot
ett svart hårband, H&M
hjärtörhängen, H&M
och stövlar, Timberland

Jag älskar verkligen stövlarna, dom är så sköna att ha på sig så jag dööör! :)

Nej nu blir det lite bak, sen ska jag kolla vidare på One Tree Hill, min nya favorit, Kanske blir lite hederligt OC också. :)

1a november

God morgon allesammans, eller ska man säga god förmiddag?

Iallafall, nu har vi gått över till månaden november. Förra året kom det tilloch med snö den 1a november, hoppas det kommer det iår också! Har faktist ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Får väll ta dagen som den kommer. Kanske blir det bio vi får väll se. Annars blir det nog ännu en myskväll ! SKa också lägga in lite bilder på det jag köpte igår men det kommer senare i ett annat inlägg. Nu ska jag gå och kolla lite på One Tree Hill och sen ska jag lägga upp planer för dagen! bloggar mera sen, bye !

image82

bilden är från förra året när vi var i fjällen :)

Natti natti

God natt allihopa !

Nu ska jag gå och lägga mig i min varma sköna säng ! Vira in mig i duntäcket och bege mig till drömmarnas land. Nej men nu ska jag gå och sova, flummar bara runt och är hur trött som helst! Imorn blir det troligtvis bio, ska bli mysigt måste ta det lugn lite nu ( som om jag inte gjort det ) haha nej men det är alltid kul med bio :)
Nej nu måste jag verkligen sova, godnatt allesammans :)


grovt porrigt !

Ja jag har inte bloggat så väldigt mycket idag, men idag blev det ju en tripp till Täby, eller ska jag säga igår (eftersom klockan är efter tolv). Det blev en mycket lyckad dag och kvällen blev riktigt mysig den med. Vi såg på Zodiac (en rätt långtråkigt film tycker jag) ville igentligen ha något mera läskigt typ en skräckis eftersom det är Halloween. Men det fick bli den här eftersom vi inte hittade nått annat! Just nu kollar vi lite på One Tree Hill som verkligen är superbra älskar det! Just nu orkar jag faktist inte lägga in bilder på vad jag köpt så det kommer väll senare ! Nu ska jag gå och kolla lite på OTH! bye darlings!

image81

RSS 2.0