God morgon sunshine!

God morgon världen :)

Vaknade av att min glada Syster  kom in och väckte mig. Hon har varit uppe i 2 timmar redan, jobbigt. Men det var bra eftersom jag, syster, Fanny och Jossan snart ska iväg. outfit bilder och om jag handlar nått kommer när jag kommer hem :) Nej nu ska jag gå och äta frukost, sen ska jag göra mig iordning, bye darlings :)

image80

sov gott världen :)

Har just kollat på lite one tree hill men nu kallar sängen! Är verkligen så trött och imorn ska vi väll upp tidigt :) Bloggar mera imorn :) god natt allihop, sov gott!

image79

myskväll

Det blev en lugn kväll ikväll också, tillsammans med systeryster, Fanny och Jossan. Vi kollade på film och tog det lugnt, orkade inget annat! Imorn blir det shopping, ska bli riktigt skoj har inte varit ute på flera dagar känner att jag måste röra på mig ! Lägger in lite bilder om jag köper nått :)

Jag ber om ursäkt får skrivfelet i förra inlägget, har fixat det nu ^^

Just nu vill jag bara att det ska börja snöa, vill ha stora vita disney flingor. Vitt ska det vara överallt!

image78

Nått mer jag saknar är en pojkvän, vill känna närhet ! behöver nån som gillar mig för den jag är och inte mitt utseende! Finns det inga sånna killar där ute?

Nej nu ligger Fanny och tjatar på mig, ska kolla lite på OTH :)
bloggar mera sen :)

did i go wrong?

trist tisdag! Har verkligen inte gjort ett enda dugg idag. tris verkligen ! Måste ut och röra på mig imorn, ska även ta tag i mitt skolarbete. Ska skriva en fantasy berättelse, någon som har något bra tips? (A) Behöver all hjälp jag kan få, måste även läsa lite i min fantasy bok (!) Har verkligen varit hur tråkigt som hels eftersom jag är ensam hemma, undrar när min systeryster tänkte komma hem? om hon nu kommer hem ikväll, hoppas snart, börjar bli lite tråkigt här hemma! :S jaja, snart är det ju Halloween eller har det redan varit? jag har ingen koll på det där, men i almenackan står det att det är imorn, någon som har bättre koll än vad jag har som kan berätta det för mig?

Nej nu ska jag gå och äta lite, har inte ätit något idag, känner att jag är riktigt hungrig!

image77

close your eys, but keep your mind open

varför finn det inte fler killar som Zac?

image76

Han är verkligen den kille som man letar efter, han har verkligen allt. Varför finns det inte fler killar som honom här i världen? tänk hur lätt det skulle vara att hitta "The one" då, och så ska han avar så som han är i High school musical. Han är med i nya Hairspray också, måste se den, jag älskar verkligen Zac! Någon som sett Hairspray, är den bra?
Någon attt se?

i´m singing in the rain!

Det är verkligen trist ute, önskar man var någon annan stans där det var varmt och skönt. Det har verkligen varit regn och trist hela dagen. Nu vill jag bara att det ska bli vinter, då kan man iaf åka skidor! Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo jag har varit på husvisning. Det var verkligen ett jättefint hus och jag skulle verkligen kunna bo där, men det var en bit till skolan och jag har ingen lust att byta, huset låg i åkersberga, eller svinninge men men. Det var jättefint iallafall! Imorn blir det bio, vet inte riktigt vad vi ska se ännu eller hur många vi blir, men det kommer väll mera om det imorn :) Har inte varit på bio på år och dag och jag har inte träffat mina vänner på riktigt länge heller, med tanke på att jag har varit sjuk (!) så det ska verkligen bli jättekul att gå på bio :)

Nej nu ska jag gå coh äta, bloggar mera sen :)

so hot!

image65

Jag bara älskar Ashley Olsens stil ! Hon klär sig så himla snyggt!

min klocka tror det är sommar

söndag, hmm vad ska man hitta på. skönt att det inte är någon skola imorn iallafall. Sovmorgon, kanske, har lovar att hjälpa pappa att rensa ut lite och åka till tippen. Sen kanske vi ska åka och kolla på stövlar till mig! Vi får väll se vad som händer. Ikväll får det väll bli en lugn kväll. Ska kolla på en film och vila mig, har fortfarande jätteont i halsen, så det är skönt att det inte är någon skola på en vecka. Men jag måste ändå få lite skolarbete gjort. Får väll ta tag i det ikväll eller imprn, men jag har ju ändå en vecka på mig. Någon som har några planer för veckan?
Det har iaf inte jag, får ta det som det kommer, vila mig och få lite gjort ( förhoppningsvis)
Ni har väll alla kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? Det hade inte jag, min mobilklocka går fortfarande en timme tidigare, den tror det fortfarande är sommar. Ska ställa om den så att jag inte är en timme förtidig till allt, fast det kanske är bra ^^ brukar vara sen annars ! Nej nu ska jag försöka städa mitt rum lite, bloggar mera sen :)

jump in



ååh, har just kollat på Jump in, och jag måste bara säga att det är en så jävla grym film så det finns inte! Bara älskar den ! Ni som inte har sett den måste se den! Är det någon som sett den?

Så jävla grymt med "double dutch" (dybbelhopprep) önskar jag också var lika grym på det, det är så jävla häftigt asså!


makes people talk

har inte bloggat på väldigt väldigt länge, sist jag blogga var när jag hade fått min mobil. Som jag bara älskar för den delen. Men jag har gaft så mycket att göra att jag helt enkelt inte haft tid! Vi har haft 4 prov i veckan. Men nu är det äntligen lov, och jag ska faktist försöka bli bättre på att blogga. just nu sitter jag hemma och är sjuk, ikväll får det väll bli lite filmmys eftersom jag troligtvis inte kommer ut ikväll. kanske imorn, på söndag haf jag iaf match mot vallentuna (tennis) och vi måte verkligen vinna. ^^

åhh nu kommer jag hålla mig varm, har fått min jacka :) ä jätteglad just nu, nu hoppas jag det bli iskallt så att jag kan använda den :) Det fick bli en svart fjällräven, jag skiter i vad alla säger jag gillar fjällräven!

image60


 

nej  nu ska jag gå, bloggar mera sen ^^

äntliiiiigen!

Har äntligen fått min nya mobil :) är så himla nöjd, älskar den verkligen så mycket, kommer nog vara med rätt så mycket här på bloggen ^^
Det är en Motorola MOTORIZR Z8, för er som undrar :)
 

Jag vet det blev ett kort inlägg idag men jag orkar inte skriva ett långt ^^

sööööt!

336121-25

Fan vad gullig Nicole Richie var som lite! :)

lördag

kom just hem från en lång promenad med Sebbie. Är helt slut. Har verit en rätt så lugn dag odag, har varit och kollat på tapeter pch sen på hyllor. Vi får väll se om jag orkar gå ut ikväll men jag tror det blir så. Går väll till gården eller nått^^ Det tråkiga är att alla är på konfaläger och kommer inte hem försn imorn :( men men det finns ju andra man kan vara med. Själv orkade jaginte åka på konfaläger åker väll på nästa, men konfermera sig ska jag iaf ;) inte för att jag är så kyrklig men men det är kul ändå. Man får ju presenter i slutändan (haha skoja) ^^

Har fortfarande inte fått någon mobil, men jag har iaf bestämt mig vilken jag ska ha :) Det fick bli Motorolan, jag vet hur ni nu tänker hnnes förra motorola gick ju sänder, varför tar hon en ny och motorola är så dåligt. Men jag skiter i det jag kan inte släppa den här nu ;P

nej nu ska jag kolla lite på TV och ladda upp mina krafter lite :)

High school musical 2

336121-35Äntligen helg! Dagen har gått riktigt snabbt, men ändå så känns det som om allt har gått i slomotion. Har varit och badat med skolan i Vallentuna, vi simmade 200 meter och sen hade vi livräddning också. Det blev en väldigt jobbig resa på vägen hem eftersom det inte gick några bussar hem igen så fick vi först åka till roslagsnäsby och sen mot norrtälje. Men det gick ju det med. När vi kom tillbaka till skoolan hade vi engelska, NO och mentortid. Suck trodde vi skulle få vara lediga när vi kom hem, men men.

Ikväll är det premiär för High school musical 2, någon som ska se?
Det ska jag iaf, jag älskar verkligen ettan och hoppas tvåan är lika bra om inte nes bättre. :)

Nu har jag rättat till felet i förra inlägget, måste ha haft huvudet under armen och armen i afrika igår när jag skrev det, men nu är det iaf tillrättat :)

J-LO gravid




Först fick vi veta att Christina Aguilerav ar med barn sen Nicole Richie och nu Jennifer Lopez. Jennifer har i många år försökt bli med barn och nu uppges hon vara gravid i 12:e veckan, och hon väntar tvillingar enligt The Sun! Dubbelt upp! Det är hennes och hennes man Marc Anthonys första barn tillsammans men Marc har ett barn från sen tidigare :)

Kanelbullensdag

Dagen har väll varit som alla andra torsdagar inget annat har hänt, hade engelska prov som var jättelätt. Känndes som det gick riktigt bra faktist :)
Det är ju rimbomarknad idag men jag kände hur jag inte orkade åka dit, är säkert jätte många där och det är väl morgondagens pratämne imorn, men skit samma var där förra året och det är väll lika dant iår, kanske lite roligare folk men men, blev sjuk förra året satt :/ Men visst hade man velat vara där men men nu är det som det är.

Idag har Sebbie kommit igen :) För er som inte vet är det min mammas jobbarkompis hund som vi passar lite då och, eller vi har passat honom en gång förut, men iaf, jag är kär i den hunden han är verkligen underbar :)

Dessutom är det kanelbullensdag idag, någon som har ätit någon kanelbulle? Det ska iaf jag gör nu :)


brunt eller blont?

336121-28

Passar Nelly Furtado bäst i Blont eller Brunt, Vad tycker du?

Onsdag

image51  






Gul tröja, Vitt linne, svarta jeans, svart halsduk H&M och svart skärp Ginatricot
Skinnjacka, Hollies
Väska, Friis
Och favorit kedsen :)





aint no sunshine

Är verkligen helt utpumpad! Har verkligen gått snabbt idag, vi hade ju studiedag idag så vi har varit lediga! Fick inte en jättelång sovmorgon imorse men det gör inte så mycket. Har varit i täby med F&J och updaterat min garderob lite. Vi var där imorse vid ca. 10.00 och åkte hem vid 16-17 nånting. Är verkligen jätte trött. Vi har säkert vait inne i alla affärer minst tre gånger ^^ haha och vi måste verkligen bli VIPade på H&M var inne där jätte många gånger och handla nått varje gång ^^ Vi har även träffat nästan alla vi känner också ^^ Alla var verkligen i täby idag, det är sjukt att alla verkar ha samma tanke när man är ledig. :)
Imorn har jag engelskaprov och efter skolan ska jag åka och gymma och simma med L , ska bli fett najs. Sen på fredag ska jag åka och simma med skolan :)
Har varit lite tråkigt väder men solen smög sig fram en stund på eftermiddagen :)

Imorn kommer även min "lånehund" eller jag ska vara hundvakt åt Sebbie i helgen igen :) Älskar verkligen den hunden, han är så underbar !

Har fortfarande ingen mobil men förhoppningsvis får jag en snart, väljer mellan Samsung U700 och Motorola Z8
lutar mera åt motorolan just nu :)

Här kommer det jag handlade:

    

bild 1; DKNY parfym red delicious, Åhlens
bild2; Klänning, ginatricot
bild 3; Klänning, H&M
bild 4; Kofta, Zara

Nej nu ska jag gå och duscha, sen se på Grey´s :)

kort eller långt?

336121-11336121-9

Passar Rihanna bäst i kort eller långt hår, Vad tycker du?

våran bil käkar mobiler..

Det bara regnar och regnar hela tiden! Har verkligen blivit riktig höst nu, mörkt, kallt och regnit. brr.
Tiden går verkligen helt jävla stört snabbt (ursäkta mina ord) men det känns verkligen så, som att det va sommar för inte alls länge sen och nu bara regnar det hela tiden!

Jaja iaf så har även denna dag gått snabbt och bra, imorn är det en ny vanlig dag och sen på onsdag är jag ledig. På fredag ska jag åka och simma med skolan och det betyder halft ledigt, och även läxfri vecka ( nästan iaf, har NO läxa tills på torsdag) men annars inget. På Onsdag blir det Täby med Fanny ( vet inte om någon mera ska med). Måste verkligen köpa lite kläder, en väska, en ny jacka och lite till. Får väll se vad det blir :)

Jag har också märkt en sak och det är att våran bil slukar mobiler. Idag slukade den min syrras mobil, men hon hittade den iaf, min är verkligen borta :/ hoppas jag får en ny snart :) får verkligen ångest!

Nej nu ska jag gå och äta, bloggar kanske mera senare. :)

image8

RSS 2.0