huvet under armen, och armen i afrika, right Lisa ? ^^

Hej all glada (och mindre glada) :)

Jag är iallafall super gla, eller så är jag bara övertrött kan inte avgöra det faktist ^^ Men men, får väll gå och lägga mig skapligt idag, börjar klockan halv tio imorn så vi får väll se hur det går ^^ men men det ska nog gå bra ska ni få se, igår var det mys kväll hemma hos Levin men GH och massor med film (bl.a. Juno, halva surfs up och halva i am legend) ville se klart på hela i am legend eftersom jag tyckte den verkade grymt bra, men jag var för trött och jag skulle upp tidigt (pappa kom halv åtta) och dessutom gick både sofie och lisa och la sig och jag ville inte sitta kvar och kolla på den själv, så tio minuter efter att sofie gick in och la sig i ett annat rum stängde jag av datorn och gick och la mig själv, jaja hoppas ni förstår min komplicerade förklaring av min natt ^^ Annars har dagen varit riktigt bra, har mest gjort lager arbete men jag måste erkänna att det är väldigt kul, fast det var ganska varmt ute i lagret ^^ jaja sen när jag slutat mötte jag upp Lisa och sen åkte vi hem, och Lisa var nog något trött eftersom hon påpeka att hon sett en affär på Make up store som hon ville köpa ^^ haha det skulle va att hon sett en nessisär på make up stor som hon ville köpa, lite likt är det väll men som min pappa säger, huvet under armen, och armen i aftrika ^^
Nej nu ska jag gå och duscha, fixa lite för imorn och kolla på grey´s, bloggar kanske mer senare :)

image412

( jag vill tillbaka till Österrike nuuuuuu!)

you know you love me, xoxo

Man kan aldrig få för mycket!

Här är mina skor :) gillar dom riktigt mycket, inte för hög klack och riktigt sköna, får väll se hur sköna dom är efter att jag haft dom en dag men men ska nog gå bra ska vi se :)

   


Dom kommer från skopunkten och kostar 340 kr :)
som sagt man kan ju aldrig får för mycket skor, så imorn ska jag ut på jakt efter ett par sneakers, och kanske följer det med ett par tygskor hem, har hittat ett par på din sko, jaja får väll se hur det blir :)
Nej nu ska jag återgå till min stäning :) bloggar mer sen !

you know you love me, xoxo

vårkänslor!

Hej alla glada :)

Kom hem efeter en mycket rolig dag :) Var första dagen på praon och den var riktigt kul, lite segt fram mot eftermiddagen men det blir för hoppningsvis bättre imorn, hon som jag jobbade med var riktigt skön ! härlig tjej det ! imorn blir det nån annan men jag hoppas hon jobbar imorn också :) För er som inte vet så praoar jag på Jackie i täby centrum, och ska vara exktra dujtig så kanske jag får sommarjobb sen (A) haha, jaja imorn börjar jag samma tid som idag klockan 11 :) rätt soft måste jag säga, fick välja lite själv när jag ville komma men 11 är en rätt bra tid måste jag säga :) Efter jag slutat drog jag en runt en snabb titt på jakt efter ett par sneakers, men med hem fick istället ett par pumps följa med (A) jaja får leta lite imorn också, måste verkligen ha ett par, någon som vet var det finns snygga? ska kolla nilsons imorn dom brukar ha snygga, ska även köpa ett par nya tygskor, har hittat ett par på sko punkten :) måste ju ladda upp nu inför vår och sommar :) ska även leta lite vår/sommar klänningar, kan ju alltid kolla på Jackie, kanske har lite personalrabatt (A) Nej nu ska jag fixa lite i rummet, har fortfarande inte packat upp allt och just nu ser det ut som om tredje världskriget brutit ut, jaja bäst att fisa det, lägger in en bild på skorna sen också :)

you know you love me, xoxo

CLASSIGUE

Hej igen :)

Har börjat att få ordning på alla saker och mitt i packningen får jag upp en silvrig plåtburk, kom på att jag handlade lite på taxfree på båten, det mesta var godis men sen kom jag på att jag köpte en parfym också :) haha att jag glömde den (A) Jean Paul "Classique" och jag tycker den luktar otroligt gott! har varit lite sugen på den rätt länge men har inte velat lägga ut 800 spänn, men nu passade jag på, den kostade runt 50 euro altså runt 500 kr, tyckte det var värt det, dessutom behövde jag en ny parfym då min var slut :) och bunus, flaskan är ju stört cool!

   
( klicka på bilderna för att se dom större)


you know you love me, xoxo

bloggen back on track

Hej alla glada och goa :)

Kom hem från småland för nån timme sen, och igår kväll kom jag hem från en underbar resa från österrike! Har vart så grymt kul och mycket skidor och skratt, allt har varit helt perfekt. Ska ju inte klaga på vädret heller som var soligt och inte ett moln på himmlen, helt underbart med andra ord, eller okej sitsta dagen på eftermiddagen var väll inte så bra då det blev ännu varmare och snön helt såsig, då gjorde det grymt ont i benen kan jag ju lugnt säga! men tog mig ner utan en skada, elelr okej har ont i mitt knä och har känt det hyffsat mycket under den här veckan men hoppas det går över, får vile en vecka men sen måste jag dra igång träningen, vecka 29 har jag planerat in att vara med i ostkustenspärla ( en tennistunering i västervik) ska bli kul eftersom då får jag träffa alla som var med på resan igen, hoppas jag träffar dom innan de för dom är så grymt härliga hela högen ^^ Det är ju dom som gör att resan blir så himla härlig, jaja hoppas ni fattar vad jag menar. Har tagit runt 500 bilder så nu kommer det väll komma mycket bilder från resan framöver ^^  Nej ska packa upp lite nu, imorn är det prao som gäller, längat faktist men lite pirrigt är det ( tänk om jag gör bort mig) jaja hoppas det går bra, bloggar mera sen :) 

image405


you know you love me, xoxo

Bloggen tar semester

Okej, vet inte riktigt när vi ska åka men jag tänkte stänga av datorn nu. Det betyder att jag kommer ha en lång blogg paus ett tag fram över, ska ju åka till österrike som sagt och tror inte att jag kommer ha varken tid eller tillgång till dator, men vem vet kanske kommer in nått mer inlägg, men som sagt troligtvis inte. Så kommer vara borta i lite mer än en vecka nu och ta det lugnt och ha semester och när jag kommer tillbaka har jag nya krafter och bilder och allt! :) Ha det super nu mina läsare så ses vi igen när jag kommer hem, puss på er! :)


image404


Kommer alltså hem med nya krafter igen den 25 februari! Tilss dess får ni som sagt ha det så bra!



You know you love me, xoxo Gossiipgirl

Tråååååååk!

Måste säga att jag har grymt tråkigt, såg just klart på en film, Kärlek på menyn tror jag den hette. Ganska bra faktist, Men nu har jag riktigt tråkigt, har packat klart allt tror jag iallafall ska gå igenom och kolla lite sen, men annars är jag klar, jag har städat rummet och nu har jag nada att göra. Vill bara åka, men det är nog ett bra tag kvar tills vi åker, vet inte riktigt när pappa slutar så vi får välla se när vi kommer iväg. Åhh vill bara att det ska bli imorgon. Vill sitta på bussen och vara påväg till österrike. Ja för er som inte vet så åker vi buss ner till östrrike, asså det är inte vilken buss som helst utan på bussen sitter det bara människor vi känner, min mamma och pappa kommer nerifrån småland och det är med deras kompisar vi åker ner med. Grymt roligt är det iallafall, resan tar ungefär 22-24 timmar (med stop på vägen) och sen åker vi båt från typ danmark tror jag till tyskland, båtresan tar cirka 3 timmar om jag inte mins fel, Ja ni ser jag kan hela resan utantill, kanske för att jag redan gjort samma resa åtta år i rad ^^ haha, nej men i fem år åkte vi till ett ställe som hette St; Michael och nu dom senaste två tre åren åker vi till Gasteinerdalen (Dorfgastein, Badgastein, Bad Hofgastein, Sportgastein) Vi bor i Dorfgastein, och sen åker vi skidor på lite olika ställen :) Ja nu vet ni lite om min resa, kommer berätta med och visa i bilder när jag kommer hem sen igen som blir den 25 februari tror jag, sen ska jag praoa en vecka, på sportlovet med andra ord och sen drar skolan igång igen, jaa det är min framtid eller två veckor iallafall, längtar sååå!

image403

Bild tagen av mig från förra året!


Nej nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig och kolla på nån film, bloggar mer inom kort :)



xoxo, Gossiipgirl

Vår kännslor

Kollade just ut genom fönstret och fick se att solen kikar fram lite, fick lite vår kännslor och så, och började sakna sommaren lite, dock åker jag till Österrike imorn och där har dom mycket mycket snö så mina vår kännslor håller inte länge, fast ibland är det ju mer snö i packarna än vad det är i dalen så vem vet det kanske inte finns någon snö alls i dalen, hmm jaja vi får vänta och se (fortfarande beslutsångest över mina skor) men men ser riktigt mysigt ut där ute, juste kom också på att det ska vara sol hela veckan när vi är i österrike och toppen väder haha, lite vårkännslor är det kanske där med, iallafall i dalen :) Nej nu ska jag sluta yra här och gå och göra nått vättigt, haha, åter kommer inom kort :)

image402

Så här såg det ut i dalen förra året (inte världen bästa bild)


you know you love me, xoxo

Alla hjärtans dag

Hej allihopa!

Jag vet jätte dålig update men jag har inte haft kraft eller ork till att blogga, det här var ju min ena praovecka och den har gått skit, Hann gå en dag sen blev jag sjuk! uscha, vaknade med 40 graders feber och blev säng liggande i två dagar, idag mår jag iallafall lite bättre. Ikväll bär det av till Småland och imorn till Österrike, så jag är i full gång med att packa! Varför är det så att man alltid packar ner mer än vad man behöver igentligen, jaja tycker ändå att jag packat riktigt bra, går och stänga min väska riktigt bra så jag tycker jag har lyckats, nu är det bara skor kvar, har lite bestuts ångest vilka jag ska ta med. Men det löser sig nog. Nej nu ska jag gå och kolla om det är nått bra på tv och äta frukost, bloggar mera senare :)





you know you love me, xoxo





Bortspolad

Såg just klart på bortspolad som gick på Canal+Comedy, tycker faktist den är rätt bra, härlig barnfilm/familjefilm.
Går faktist riktigt bra med packningen fast det är svårt att välja ut kläder på nått sätt ^^ men men det ordnar nog sig hoppas jag, har iallafall laddad över nya låtar och sånt till ipoden så jag kan stryka en sak på listan nu iallafall.
Har även fått lite info om praon, ska åka vid 07.14 imorn så måste gå upp tidigt så jag hinner med allt, har märkt att jag är lite små sjuk och hörde att Lisa också är det och det lär ju inte bli bättre av att vi ska praoa på dagis, haha men men det sk avi nog klara av eller hur Lisa?! :P Nej ska fortsätta att packa och fixa lite inför imorn, ska hitta lite kläder som inte är nerpackade ^^ och sen ska jag nog sätta på en film och krypa ner i sängen och ta det lugnt, kanske bloggar nått mer innan det vi får se :)




you know you love me, xoxo

leva livet här och nu

Käkade just middag, kykling och pommes, mumigt!
Det fick bli täby idag med mammi och pappi, inhandlade allt som behövdes för Österrike så nu är det klart, kanske blir nån mer shopping innan om jag hinner ska ju praoa i danderyd nästa vecka så vi får se hur det blir med den saken, annars har jag inte ens börjat med packningen eller jo jag har börjat tvätta så nu är det snart klart :) Är fortfarande grymt trött och har faktist lite ont i mitt knä fortfarande, men men det går förhoppningsvis över snart, annars lär det ju bli värre i österrike ^^ nej får ta det lite lugnt med det där tror jag faktist. Nej nu måste jag sätta igång med att packa, måste göra det mesta idag faktist :)
åter kommer inom kort :)


image401




you know you love me, xoxo

God morgon alla!

God morgon alla!

Vaknade för drygt en halvtimme sen, och måste säga att det är ganska tidigt för min del, då jag brukar vakna runt halv tolv tolv på helger. Orakade inte gå till kyrkan idag, hann inte med det ^^ (A) bad Rebecca bad, kommer jag nånsin bli komfemerad, haha nej men jag hinner nog med ska ni få se :) Sista dagen den här veckan och det får bli en vilodag, om jag inte hittar på nått kul, ska packa och se på film annars, imorn börjar praon och jag ska praoa en vecka på ett dagis i Danderyd så jag behöver vara pigg om jag ska orka med alla små barn, det kräver ju en del liksom. Jaja vi ska nog se att det går bra :)

Nej nu ska jag gå ner och äta frukost och kolla lite på tv, åter kommer inom kort :)


you know you love me, xoxo

Cold as fire baby, hot as ice

Okej, var det någon som såg melodifestivalen idag?
haha seriöst vilket skämt, I love Europe! Var det ett stort skämt eller?
Haha så jävla sämst, var det någon som gillade den?

Okej jag vet mycket frågor på en gång, haha men men den var ju verkligen inte bra haha, eller?
Jaja sitter här nu iallafall och har riktigt jävla cp tråkigt, chattar med Lisa haha fett skoj, sitter och skriver låttexter och det blir helt osammanhängande lite skojigt, haha men jag håller faktist på att somna, ska nog och och kolla på någon bra film men jag vet inte vilken riktigt, så det är det lilla problemet jag har, har faktist inte gjort ett dugg med pakningen, kanske ska göra det för att fördröja tiden lite, jaja sitter och lyssnar på massa med gammla låtar och börjar tänka på massa med gammla minnen, hur härligt som helst, varje låt har sitt eget minne, sitt eget förflutna lisom och man vill bara tillbaka till just den stunden! sen finns det ju vissa bra och vissa dåliga minnen som man bara vill glömma, men som tur är dom bästa bara bra minnen.

Haha vet inte vad jag ens sitter och snackar om är så grymt trött måste jag säga, kanske ska gå och lägga mig och läsa, har kommit in i boken nu, så grymt äckligt bra asså! Nej måste hitta på nått, kan inte bara sitta här, blir rastlös ^^


you know you love me, xoxo

it´s a freekshow

Hej allesammans :)

Gick rätt dåligt i seriematchen, vi förlorade, jag spelade som ett as, men men sånt är livet. Blir nog hemma ikväll tror jag, om det inte händer nått så där jätte hastigt, man vet aldrig med mig liksom :)(A) Blir nog ändå rätt mysigt att vara hemma, ska förbereda min packning lite och så, tvätta det som ska tvättas lägga fram och fixa och ordna, får ju inte ta med mig så mycket med tanke på att vi åker buss till österrike men massa kompisar :) (A) hur ska det gå måntro ? haha nej men jag brukar vara rätt bra på att packa faktist :) ska även fixa min ipod så att den är full packad med nya låtar tills vi åker, ja det blev ändå rätt mycket att göra ikväll, får väll se vad som händer, såg just att det inte var ett piss på tv ikväll :/ får väll ladda upp med OC eller nått då. En fördel är iallafall att vi ska äta Tacos :) och en stor nackdel är att min kära syster inte är hemma då jag är helt ensam :( jaja sånt är livet antar jag!  kanske bäst att vänja sig, snart flyttar väll hon ut också :( Nej inga fler sura miner för ikväll! Har ju alltid min braiga bok att läsa om jag får så tråkigt :) får ladda upp lite inne i vardagsrummt, undra om syrran tog sin dator med sig (A) Nu börjar det likna nått asså, haha :)

image400


you know you love me, xoxo

Alltid samma sak

Har varit n rätt seg morgon, vanade runt halv tolv eller nått och då blev det en redig frukost sen la jag mig framför tv och nu ska jag snart gå och ära frukost, ska spela match om en timme så jag måste äta ungefär nu :)
Ska spela seriematch så vi får se hur det går. Ikväll blir det troligtvis BIO med Lisa så ska nog hem och förbereda packningen till österrike, fast jag har ju en vecka på mig men det skulle vara bra att tvätta allt som ska med redan nu, men men vi får välla se hur det blir.
Måste säga att jag är riktigt trött och fryser gör jag också, men men det går väll över när jag spelat match hoppas jag :)

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning, bloggar mera senare :)


you know you love me, xoxo

Isprinsessan

Dålig uppdatering idag men det beror på att jag inte kom hem förns nu och fick tillgång till dator, Sista riktiga skoldagen på tre veckor, har två prao veckor och lov att se fram emot! YES! måste även börja tänka lite på packningen och så nu då jag åker till Österrike om en vecka ! :) Har haft en ganska hysterisk dag idag, hade tyska redivisning imorse och den gick faktist riktigt riktigt bra måste jag nog sänga, sen hade jag engelska prov på eftermiddagen, gick bra kändes det som eller iallafall på sista uppgiften, skulle skriva om en film jag gilla, skrev om Step up då det var den filmen jag redovisa och kunde allt utantill :) resten gick rätt dåligt faktist måste jag nog säga, jaja får se hur det ser ut om tre veckor ^^

Nej är riktigt trött, ska gå och lägga mig i sängen och kolla på tv, elelr läsa, har börjat på en ny bok som är så grymt otroligt bra! Den heter Isprinsessan och är skriven av Camilla Läckberg, ska läsa den och skriva jämförelse mellan den och Sprängaren skriven av Liza Marklund, nej bloggar mera imorn :)


image399

you know you love me, xoxo

"ursäkta men är du seriös?"

image397
Jag är galen i äpplen!

image398

Juste måste bara säga att äpplen är beroende framkallande, har ätit hur många som helst dom tre senaste dagarna, men det är väll som dom säger "ett äpple om dagen är bra för magen" och jag msåte vara riktigt bra i så fall, har käkat gigantist många! Älskar äpplen helt otroligt mycket, jaja idag gick jag och Lisa ner till ica och med oss tillbaka fick vi med sex äpplen och en malaco truly som är grymt goda, är dom inte lite nyttiga också?, jaja hur som helst, detta var under skoltid (vi svullade nyttigt åtminstonde ^^) och på väg tillbaka fick jag konstiga blickar, ja där går jag med en påse äpplen, äru skön eller sa vissa till och med, men en komentar var "ursäkta är du seriös?"  Då reagerade jag lite, är det fel att köpa sex styckna äpplen? haha jaja gott var det också och jag vet att det var några som var lite avundsjuka på mina otroligt goda äpplen då det var flera styckna som undrade om dom kunde få ett, fast dom hoppade även på mig och mina malaco truly också haha ^^ en jävla jungel i min skola asså, nej skoja bara lite :)

Nej nu måste jag skriva klart tyskan så att det inte blir lika sent idag som igår, måste få sova ikväll :)

you know you love me, xoxo


tävling




Måste bara säga att jag är galen i tävlingar, mer sånna här i världen tack, är en grym tävlings människa och grymt envis av mig, denna gång är det tävling hos, Kissie  och man kan vinna ett smycke från Bags and Fashion
hmm är inte så bra på att hitta på namn eller förklaringar till just varför jag valde namnet, men okej ska försöka för en gång skull, Jag tycker att björnen ska heta Edwin anledningen är att jag tycker den ser ut som en Edwin, okej inte världsbäst förklaring men när jag ser nallen börjar jag tänka på en nalle jag själv har, jag samlade på nallar när jag var liten och hade en nalle som hette Edwin, tycker namnet är gulligt och som sagt tycker jag att det passar som namn på det här smycket. Jag vet att min förklaring låter lite lam men det är sant iallafall, kanske har lite barnsligheter kvar i mig, jaja önska mig lycka till :)

Var med och tävla du med gå in här ! :)

Dagens bild

image396

David och Victoria Beckaham

älskar bilden, såå sööööt! kärlek på hög nivå där, dessutom är David såå jävla grymt snygg på bilden! just love it!

Nej än en gång, back to tyskan ^^

Gris lunga någon?

Jaa sitter här med böckerna uppslagna? okej där ljög jag lite, har inte börjat ännu så ska väll sätta igång, men jag har ju syrran som kan hjälpa mig lite, vad har man annars syskon till? (A) Juste glömde berätta en sak, idag hade vi no och gissa vad vi fick göra? disikera gris lung/hjärta :) haha eller asså våran lärare gjorde det, hade bara ett hjärta och lungor som satt ihop, direkt från slakteriet (sorry er som är känsliga läsare) Och måste madge att det var ganska kul ^^ Sen mätte vi typ lungstyrkan eller nått, blåste i nån grej, tävlade, haha alla var fett tävlinginriktade och skulle vara den som fick bäst ^^ själv fick jag inte så bra (A) måste bara tillägga att det luktade grymt illa, typ fisk, och då började jag tänka på när vi disikerade gädda för nått år sen ^^ usch vad illa det luktade :P

image393

 
(klicka på bilderna för att se dom större)

haha ursäkta bilderna ( för känsliga läsare) var bara tvungen att lägga ut dom, det där är våran gris lunga och hjärta, den stora bilden är mest på hjärtat och sen på dom små ser ni strupröret och lungorna :) ( på den sista lilla bilden, den till höger, ser ni även Lisas finger, haha)jaja hoppas ni inte spyr eller nått (A)

Nej back to tyskan nu :)

you know you love me, xoxo

dagens torsdag

image391

image392

- tröja, mammas
- jeans, H&M
- skor, Zara
- skärp, ginatricot

kom hem för ett tag sen och jag är verkligen jätte trött! kanske beror på att jag satt uppe och läste fram till klockan halv ett igår kväll! usch vad tött jag var imorse, men men jag gick till skolan och det har ändå varit helt okej, dagen har gått ganske snabbt mååste jag säga, imorn är det fredag och början på helgen, det är även sista dagen i skolan innan prao och lov, sköööönt! Går bara till två också men jag måste stanna och komplitera matten så jag slutar trolgtvis vid tre iallafall, vi får sen. Nej nu ska jag sätta mig och plugga lite, har tyska redovisning imorn och engelska prov. :)

you know you love me, xoxo

Dagens bild

image390

Victoria Beckham

Dagens Onsdag

image388

image389

- Tröja, ginatricot
- Strumpbyxor, H&M
- Knästrumpor, H&M
- Skor, Zara

Trött och sliten

Hej alla kära läsare!

Kom just ut från duschen och har hunnit äta även. Är verkligen bara såå trött idag vill bara läaa mig ner i sängen och vakna på fredag, orkar inte långa jobbiga torsdag, och värst av allt imorn har jag både matte diagnos och jag ska även ha läst ut boken (oj Rebecca) jaja får väll försöka ta mig igenom båda, måste nog även trycka in matte upphämtning fast den kan jag ju ta på fredag. oj kom på att det är mycket jag ska hinna på två dagar, nej nu får jag inte sitta här och slöa måste faktist sätta igång att läsa, har svenska första lektionen imorn så då ska boken vara utläst, åhh jag som är så trött, får sitta på en stol med ljuset tänt så jag inte somnar (fast jag kan ju somna överallt) åhh längar tills vi åker till österrike då kan jag sova hur mycket som helst på bussen, sköööööönt! juste har fakstist bara två dagar kvar i skolan sen är det prao och lov, ännu skönare, längtar verkligen jätte mycket, måste börja förbeeda lite inför österrike åker om en vecka, eller på fredag är det exakt en vecka :) hihi längtar!

Idag har varit en ganska soft dag slutade vid tio över ett och sen var det bara att vänta tills träningen börja, som föresten inte gick så bra då jag gjorde illa mitt knä, gör så jävla ont asså och det värsta är att jag inte vet vad jag gjort, aja hoppas det går över, hade idrott idag och då kändes det inte, fast det kanske var för att jag och Lisa bara lullade runt och gjorde inte så mycket, men vi var hejdare på hopprep, right ? ^^

Nej nu ska jag fakstist läsa lite och sen platta håret och fixa lite för imorn, bloggar mer sen :)

you know you love me, xoxo

Dagens Tisdag

image386

image387

- klänning, H&M
- strumpbuxor, H&M
- Halsband, I ME MY
- örhängen, födelsedags present

Nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa, kanske kommer in nått mer inlägg :)

you know you love me, xoxo

Step up and do it

Hej allhopa :)

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på konfermationen, och kollade just klart på Gossipgirl, har redan sett alla avsnitt till avsnitt 12 men man kan gott och väll se det igen, love it :) Annars har dagen gått bra, snabbt och smidigt ^^ Tränade och det gick väll så där, lite flummigt kanske, right? HÄRLIIIIT! hahaha nej kul var det iallafall. Imorn blir det väll vanlig onsdag tror jag, kan inte komma på nått, eller jo fuck måste läsa som en galning ikväll, tror vi ska gå igenom nått imorn, oj då, ajaj det är väll bara att läsa på anntar jag :) har träning, hoppas det går bättre än idag, haha juste måste bara säga att jag såg lite ut som pippi idag då jag inte hade några strumpor hade jag lisas knästrumpor och dom hade jag uppdragna till knäna, nya modet, var faktist riktigt skönt måste jag säga hahaha, måste sätt grymt sexigt ut asså ^^

Nej nu ska jag gå och kolla på i huvudet på gynning, min idol asså, såå grymt skönt roligt asså !haha ^^, bloggar mer sen :)



you know you love me, xoxo

Dagens Måndag

image384

image385


- tunika, H&M
- Jeans, H&M
- kofta, Zara
- halsband, I ME MY (eller nått ^^)

n ganska enkel dagens, nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa, kanske kommer nått mer inlägg, om jag tröttnar på att läsa, men vi får se ^^

you know you love me, xoxo

and the way you move

Hej alla :)

Kom just hem från "gården" har varit där och kolla på film, vi såg "supersugen", kanske rolig måste jag medge, sköna kommentarer lite då och då ^^ Men men, inte världens bästa måste jag ju säga men lite skön var den väll, haha.



Dagen har annars gått riktigt fort, när vi hade no kom jag på att det bara var en lektion efter och det var idtrott, körde typ frisbee (stavas det så) boll eller nått och jag blev träffad på smalbenet, världens störta blåmärke, gör as ont ^^ men men, annars så sög vårt lag, haha vi var asdåliga ^^ jaja sånt är livet, kul var det iallafall, kallt men kul !

Nej nu ska jag gå och duscha, fixa lite för imorn och sen lägga mig i sängen och läsa, ligger fortfarande grymt långt efter haha, går inge bra för mig ^^ men det är bara för att det händer exakt samma sak hela tiden och det börjar bli lite långtråkigt måste jag ju säga ^^ men alla som ligger före mig säger att den blir bra fram mot slutet så det är väll bara att läsa på antar jag  :)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, lägger in dagens outfit senare :)

you know you love me, xoxo

Fashion against aids

image372


image367

bilder från H&Ms hemsida

Åhh dom är så grymt snygga, måste köpa dom. Älskar båda två.
jaja som ni mäsrt har det inte gått så bra med designandet, haha har inte orkat riktigt, har inte gått så bra med rummet heller, men nu ska jag faktist sätta igång att stäada det, kanske fixar designen senare om jag orkar, satt och höll på med en ny header men allt bara förstördes så jag gav upp, men jag börjar bli lite trött på den jag har, nån som vill hjälpa mig göra en ny header? Nej nu ska jag sätta igång med rummet sen ska jag fixa lite för imorn plus fixa lite med designen, bloggar mera senare :)

you know you love me, xoxo

Lev i nuet

hej alla :)

måste säga att jag vart lite dålig på att blogga, men nu ska jag bättre mig jag menar det den här gången ^^
Förlorade min match igår! satan annars hade jag gått till final, klantade till det där i andra set, ledda med 5-2 och tappar det ! usch becca, det var ju samma sak i förra matchen tappade det ju från 5-1 till 5-5 men den matchen vann jag ju iallafall så. men men ska ligga i hårdträning nu tror jag så att jag kan vinna nästa gång, har match nästa helg också fastd et är seriematch, så det kan man ju ta som träning men ändå. så den här veckan blir det somsagt hårdträning.

Nej har inte gjort nånting idag, får väll se vad som händer fram mot kvällen, det är ju tyvärr skola imorn, men efter den här veckan är det prao, ska faktist bli riktigt kul, ser fram emot det riktigt mycket måste jag säga :) sen veckan efter det åker jag till österrike och sen är det praovecka igen :)

Måste säga att vädret börjar arta sig här i stockholm, har varit nästan snöstorm :) och nu är det ett tjockt täcke av snö ute, jippie! haha fett skoj, så nu blir det väll skidåkning, haha måste träna lite inför österrike ^^ Nej nu ska jag fixa och trixa lite i både mitt rum och i bloggen :) bloggar mera senare !

image380

you know you love me, xoxo

just my luck



Såg just klart på just my luck, och jag måste säga att den är grymt bra, tänk er att ha sån tur asså! Just nu är jag grymt trött så ska nog gå och lägga mig i sängen och kolla på film och sova, har match imorn klockan 16.00 som sagt så jag ska nog sova länge och sen bara ta det lugnt fram till matchen, sen får vi se vad som händer :)
Nej nu ska jag gå och fixa iordning mig lite, bloggar kanske mer sen :)


you know you love me, xoxo

Dagens fredag

image377

image378

image379

- Tröja, ginatricot
- Jeans, H&M
- Kofta, Zara
- Skor, Zara
- Skinnjacka, Hollies
-Halsduk, H&M

En helt enkel dagens faktist, skönt och bekvämt :)
men nu har mjukis kläderna åkt på, är nog hemma ikväll och tar det lugnt orkar inget annat.
Men som sagt plötsligt händer det, kan ju ändra mig ^^

trött, tröttare och tröttast?

Hej alla!

Kom just hem från Näsbypark, har verit och hjälp Syster att tröna (asså varit hjälp tränare) då hon har ont i sin axel och nacke, är helt slut måste jag medge, annars har dagen varit rätt okej, har faktist gjort mitt matte prov äntligen, duktiga Rebecca, och sen har jag även haft tyska prov! sen har lärarna varit på mig om att jag måtse vara mer aktiv på lektionerna, okej det var bara en lärare och henne har jag bara på en lektion i veckan så vad vet hon liksom, jaja nu är det helgen att se fram emot, imorn har jag tennis match klockan 16.00 så det blir väll att vila fram tills dess, och på söndag blir det väll vilodag beroende på hur det går på matchen imorn, vi får se vi får se.

Ikväll blir det väll anntingen gården eller bara vara hemma och ta det lugnt, har inte bestämt mig ännu.
Nej nu ska jag faktist vara duktig och städa mitt rum, bloggar mera senare :)

you know you love me, xoxo

RSS 2.0