det blir inte alltid som man tänkt sig

Ja, min lycka höll inte länge, så det typ bara snöade i en kvart eller så, nej nu är det kanske bäst att börja tagga upp igen, var jätte spidad när jag såg att det började snöa, kanske bäst att bli på det humöret igen, det är ju som sagt nyår idag :D hihi och om några timmar är det ett nytt år :) Måste bara säga att jag inte ångrar nått det här året, har varit ett helt underbart år, saknar sommaren dock, hade så jävla kul ! Fast lite sorgliga saker och inte så possetiva saker har hänt som man ångrar så klart, okej jag kom på en sak jag ångrar men inget jag orkar ta upp här på bloggen nu iaf, och sen saknar jag självklart farfar ! Nej nu ska jag inte ta upp sorgliga saker, ska bli superkul ikväll, så det är bäst jag är på bra humör :) ska fota jätte mycket ikväll så några bilder kanske kommer in här på bloggen imorn, om dom nu går att visa hahaha! :D


Hur har erat 2007 varit?


image151

Jag ser det snöa jag ser det snöa

JAAAA! Äntligen snöar det :) hihi nu blev min dag helt plötsligt mycket bättre :D

i want you

nej om man ska gå och lägga sig då, är riktigt trött nu med tanke på att jag vaknade vid sju imorse! Ska nog gå och lägga mig och kolla på en film och försöka att sova. Har haft svårt att somna på senaste tiden, vad beror det på? undrar hur det blir sen när skolan börjar :S jaja det behöver jag ju inte oroa mig för nu, så god natt allesammans bloggar mer imorn, eller idag vänta hur blir det nu igen, klockan är ju över tolv så jag antar att det blir idag jaja vi hösr förr eller senare iallafall :) God natt !

image190


Varför så snygg för?



åhh jag bara älskar den här låten! så bra, och inte nog med det utan Jesse McCartney är ju bara för snygg!

Love needs no words

Hej allihopa :)


Har varit en lång dag, aknade imorse vid klockan sju av att lisas mobil ringde och sen halv åtta kom hennes småkusiner. Lisa skulle vara barnvakt :) Fast det har ändå varit lugnt då vi bara legat och kollat på TV nästan hela dagen ^^ jaja nu sitter jag iaf här och kollar på min stora kärlek, tycker den är sådär fast det var ju ett tag sen jag såg den så vi får väll se vad jag tycker nu. Ska kolla om det är nått annat på tv också :) vad gör ni ikväll? :)

Power up the volume with the force of nature

Hej allihopa :)

ska snart åka upp till gården med Lisa :)

Idag har jag faktist inte gjor så mycket, vaknade runt halv ett och sedan gick jag upp och satte mig framför TV med pappas bärbara dator. Sedan åkte jag till Lisa och hon färgade håret och sen gled bara tiden iväg. Imorn blir det en tidig morgon då jag ska hjälpa lisa att vara barnvakt åt hennes småkusiner. Dom kommer vid halv åtta eller nått, haha tidig morgon där ja :)

Nej nu ska jag kolla runt lite på andras bloggar och sedan bege mig iväg till bussn :)
Bloggar mera när jag klommer hem ikväll, Puss!

image203

Vart är snön?

Luggen

image218

såhär blev resultatet av min klippning, inte världens bästa bild, kommer kanske flera senare :)

Shopping i mängder, luggen är framme

Hej allesammans!

Har haft riktigt dåliga uppdateringar på sista tiden, sorry för det! Jag har inte haft tid helt enkelt.

Igår var jag i täby till en början men vi hittade inget så vi åkte vidare in till stan där jag shoppade väldigt mycket, Sedan käkade vi middag på kungshallen (alla utom jag då) och sedan åkte vi hem, bytte om och slängde i mig lite mat och sedan iväg till Sofie L för singstar & Buzz kväll. Riktigt trevlig hade vi det.

Imorse ringde telefonen halv elva, trött som bara den svarar jag och dt var mamma som sa att hon hämtar mig om en haalvtimme. Förrvirrad la jag på luren och fortsatte att sova, sedan gick jag upp och åkte hem. När jag kom hem bytte jag om sminka mig snabbt och käkade sedan åkte jag till täby återigen och klippte mig :) japp nu har jag äntligen klippt mig. Sedan var det raka vägen hem, när jag kom hem pratade jag lite med Lisa och sedan var det bara att knalla sig upp till "gården" där jag skulle käka nyårsmiddag, trevligt trevlig, efter det var jag så trött så jag gick och la mig i en soffa och vila lite, alla satt och kollade på hokey så det var lite liv, sedan gick vi ut en sväng och kolla läget liksom och alla gick runt och sköt raketer, sedan bestämde jag mig för att gå hem, var så trött och hade så ont i huvudet. När jag kom hem upptäckte jag att det var sjätte sinnet på TV så jag satte mig och kollade på den :)

Haha ja det var mina senaste dagar det :) snabb repetition liksom, bilder på det jag köpte kommer lite senare här är en lista:

Torsdagsshopping:

- klänning, MQ
- Benvärmare, H&M
- knästrumpor, H&M
- Trosor, H&M
- örhängen, H&M

fredags shopping

- Kofta, Zara

Har även hittat en kappa jag ska köpa, bara den finns kva


Min mobil mår inte bra, kanske livshotande...

Okej jag kom hem från mina kusiner för länge sen men jag har inte haft tid att blogga förns nu, okej, kanske jag hade det men ingen lust har jag haft iaf. Mitt mobil batteri dog förut idag på väg hem från mina kusiner och nu gå det inte att starta upp den! Stackers liten, ska in på lagning och hoppas han blir bättre för just nu mår han inte bra, livshotande kanske. jaja fick låna mammas gammla mobil sålänge och jag får väll nöja mig med den tills min mobil är lagad eller tills jag får en ny, eller får köpa mig en, fast jag tror min går på garantin så jag bara haft den i knappt två månader.

Nej nog om det, nu ska vi inte bara vara negative och ledsna och oroliga. Har hänt lite roliga saker idag också. Först åkte vi till täby och bytte min tröja så nu har jag fått den jag vill ha (visar bild senare) Och sen vidare till kusinerna där vi firade lill julen, Fick en svart tunika visar den imorn också.  Det var riktigt kul, och när jag kom hem såg jag på James Bond (den nyaste) med mammi och pappi. :)

Nej nu ska jag faktist gå och kolla på SATC på tv tre och sen sova, ska upp tidigt imorn ska till täby med Lisa och jag vill inte vara lika trött som jag var idag då jag inte sovit nått på hela natten, nästan iaf jaja vi hörs imorgon, lägger kanske in en dagens outfit :) Puss och godnatt allihopa!

image195

Hej sömnproblem!

Hej allihopa!

ja igår sa jag att man var tvungen att vara utvilad, men det kan jag ju inte säga att jag är! Hade jättesvårt att sova inatt men runt fyra halv fem somnade jag och nu är jag verkligen astrött! Jaja nu bär det iväg till täby och sen vidare till mina kusiner så vi hörs senare :) lägger in en dagens outfit när jag klommer hem !

image194

Det som passar mig

Nej nu ska jag faktist gå och sova, är riktigt trött och dessutom ska jag faktist komma upp tidigt imorn, ska ju till mina kusiner och innan det blir det nog en sväng förbi Täby, ska byta min tröja och mellandags rean har ju börjat (!) och jag ska till mina kusiner, då är det ett måste att vara pigg annars orkar man inte med deras tempo! Så nu ska jag gå och lägga mig och se på en film eller börja läsa min nya bok Harry Potter (om jag orkar) annars får väll min favorit bok komma fram, gossipgirl - det som passar mig.
jaja så får det bli, bloggar mera imorn innan jag åker, slänger in en dagens outfit också, God natt allihopa :)

image193


It has never been more exciting

Nej nu är jag riktigt rastlös. Har inte gjort nånting idag kanske är det därför, men men ikväll tror jag inte att det händer nått. Är nog bara hemma antar jag! Imorn blir det som sagt en extra julafton, lilljulafton, med kusinerna och just nu sitter jag och Lisa och planerar en singstar kväll, med oss och några av tjejerna. Hoppas det blir av :) har inte sett dom på ett tag så. jaja nu ska jag försöka få igång min mobil som ligger och startar om sig hela tiden, nått fel är det på den men men hoppas den går igång snart, har gjort så flear gånger förut men det var ett tag sen så jag hoppas den går igång snart igen. jaja nu ska jag läsa mina favoritbloggar och sen gå och kolla om det är någon bra film på TV.

Hur ser din kväll ut? :)

image215


juldagen + julklapparna

Okej, nu har man hämtat sig lite efter gårdagen, och julen är slut, nästan iaf, imorn åker vi till mina kusiner på mammas sida och firar jul med dom, ska bli skojigt! :) Så julen är inte slut ännu, dessutom börjar ju mellandags rean imorn också, jippie (!)

Hoppas alla hade en riktigt bra julafton igår, det hade iaf jag :) Fick inte en systemkamera men jag fick massor med andra bra att ha saker och det mesta som stod på önskelistan faktist :) Dessutomm fyller jag år om en månad, hihi (A) och som sagt imorn börjar mellandagsrean! haha jag låter som en bortskämd snorunge, men det är jag inte, tror jag ! :S jaja idag har varit en mycket lugn och skön dag, varvat ner lite och bara tagit det lugnt som sagt, vaknade runt halv 12 och sen har tiden bara flytit på. Kollat lite på film och sungit singstar, Syrrans kompis Jyssan är här så jag har varit med dom, just nu kollar dom på High school musical 2 så jag ska gå och kolla på den med, men först tänkte jag säga vad jag fick i julklapp (som alla andra redan gjort (A) )

      

bild 1
jätte sköna Shepher tofflor!

Bild 2
High school musical 1 och high school musical singstar, dessutom fick min syrra High school musical 2

bild 3
Dr Zipe google (skidglas ögon)
Och ett par jätte slöna kombi skidhandskar, design Jon Olsson!

bild 4
en rosa skidpolo, mikroflis jätte skön och jätte andvändbart!
En grå snygg kofta med trekvartsarmar. också den jätte skön

Bild 5
En brun lång cardigan (visar bättre bild senare)
Ett par bruna strumpbyxor
En skarf (fick av syrran)

Dessutom:
pengar, strumpor och trosor, Harry potter bok (dödsrelikerna)
biljetter till bounce, spelkonsoll till PS2 samt ett minnes kort till PS2
fick även en tröja av min syrra men jag ska byta den till en
likadan med tryck på, visar senare när den är bytt :)

Från mig till er alla en riktigt God Jul!

Okej detta kanske kommer lite sent men jag har inte haft tid att bloga innan så jag tänkte bara logga in och önska er alla en riktigt hörlig jul! (som snart är över) men men bättre sent än aldrig, hihi :)

Hoppas ni fått jätte många julklappar, god julmat och sett på Kalle anka, och haft mysigt med familj och vänner ! haha det dr lät töntigt men skit samma :)
Okej en fråga är Kalle anka tradition, eller kollar ni inte på kalle anka?

Jag har iaf. haft en riktigt mysig julafton visa alla mina julklappar senare, imorn kanske :)

Här är jag ikväll :)

image209

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Galet snyggt!

image189

Jag bara älskar den här outfiten som Ashley Olsen har på sig,
så jävla snyggt!  Vardagligt men ändå jätte snyggt!

23 December, dan före dopparedan

Okej, då var det dan före doppare dan, dan före julafton, den 23 december ! :) Imorn är det julafton !
Idag är det väll bara små saker som ska göras, har städat mitt rum, men jag vet inte hur det blir med klippningen, får väll se. Juste måste bara berätta att det är exakt en månad kvar tills jag fyller år! haha ja okej julafton kommer ju före men jag var bara tvungen att säga det, jag fyller år den 23 januari :D aja nu ska jag se om jag kan göra någon nytta här hemma, ska fixa mina naglar också! vi hörs senare :)<3

image179

Dagens Bild

image200

Jon Olsson
Åhh jag vill ha snööööö!
Bara några timmar och en dag (hihi) kvar till jul,
 och vi har fortfarande ingen snö här (!)
Det är ju förfärligt!
Jaja, hoppas det snöar imorn vilket jag tvivlar på.
Imorn nått som jag iallfall kan göra nått
åt är att beställa klipptid.
Ska försöka få tid imorn, hoppas det finns
någon, vill verkligen klippa mig imorn! :)

Freestyle edition

Såg just att det var Jump in på disney channel, ännu en av mina favorit filmer. Så vilken ska man se på,
Grinchen ellr jump in?
Vilken tycker ni?


julen är stulen


ja sådär, nu är jag nästan klar med allt :) ska stryka lite till från listan.

Nu börjar Grinchen på kanal 5, vet inte riktigt hur många gånger jag sett den filmen, men jag tycker den är så himla mysig, älskar den verkligen :) tror jag kan varenda replik i hela filmen (nästan iaf) haha


Who are you? - who ever you want me to be !


Okej har hunnit med lite saker, ska stryka det på min lista :) är riktigt stolt haha ! ^^

Satt och kolla lite på youtube och hittade det här klippet! ååh jag fäller tårar när jag ser det. Det är en av mina favorit serier som jag bara älskar! Det mesta ur klippet är från säsong 1 och det äe den boxen jag inte har måste bara köpa den, kanske får jag den i julklapp (A)  jaja var bara tvungen att lägga upp den, älskar det verkligen!

 Nu ska jag fortsätta med min lista så att det mesta ska vara stryket mot slutet av dagen :)


Mycket att göra såhär i juletid

God morgon allesammans :)

Har mycket att göra idag, det är två dagar kvar till jul okej jag behöver ju inte göra allt idag, har ju en dag imorn också, men ska försöka hinna med det mesta idag faktist. Känner mig inte så där jättepigg heller, håller på att bli förkyld. Min mamma är förkyld och jag blir numera lätt smittat ^^ haha, nej jag skämtar men förkyld är vad jag håller på att bli. Vet inte hur många gånger jag varit förkyld eller sjuk det här året, många är det iaf. Jag som alrdig brukar vara sjuk, jaja nej nu ska ja nog sätta igång, här kommer en lista på vad jag måste göra innan jul, haha ^^

- Städa mitt rum
- Slå in paket
- skriva rim ^^
- Klä granen
- beställa klipptid
- klippa mig (!)

ja och lite fler saker :) bäst att sätta igång då :D

Finding neverland

okej, jag tröttnade på Bruce, så jag slog över till ettan, finding neverland. okej filmen kanske inte är helgrym men Johnny depp är ju med så :)  Måste bara säga att jag älskar Johnny Depp. Så jävla bra! älskar alla hans filmer, seriöst han är verkligen en grym skådespelare.




Någon annan som ser på finding neverland? (A)

TV kväll hemma



Fick bli hemma kväll, orkade inte gå ut. Ser på bruce den allsmäktige, ska kolla om det finns nått annat, har sett den några gånger och börjar tröttna, men men nu var det uförsig ett tag sen. Om det inte finns nått annat och jag tröttnar på filmen så ser jag väll på nya gossipgirl :D älskar bara den serien! det är så bra, kommer nog snart till sverige. Det jag tycker är dåligt är att det inte kommer några nya avsnitt av DH! jaja nu ska jag gå och poppa lite popcorn och kolla på Bruce :)
Någon mer som ska se den ?

The coke side of life



Jag bara älskar den här reklamen, jag tycker den är så sööt :)
Vad tycker ni om den?

favorit kakorna och klipp ångest

Hej igen :)

Har precis varit och bakat mina favorit kakor, choklad cookies, mums :)

Juste nu har jag verkligen klipp ångest! måste klippa mig, och set är fort, är så himla trött på min frisyr att jag blir galen. Imorn ska jag nog åka in och kolla om dom har någon dropin tid, om dom inte har det så beställer jag nog tid tills på söndag, måste klippa mig!

kanske blir det lika snyggt som Heidi Klums hår ! man kan ju alltid drömma.

image173

tre dagar kvar till jul

Hej allesammans :)

Kom just hem från täby, har varit där med Lisa och Sofieh. Har faktist inte köpt något, men men, halva världen var ju typ där så det var bara varmt och jobbigt så det var riktigt skönt att komma hem! Men men jag är ju klar med alla julklappr tror jag och har bara sofieh och lisa kvar men dom kommer väll senare tjejor :) jag lovar! ska snart dra igång att baka lite och slå in lite julklappr är faktist helt slut i både hjärnan och kroppen, känner att jag håller på att bli förkyld, inte najs! Igår var det ju som sagt skolavslutning, kom på att jag inte bloggade nått igår så men det är verkligen skönt att ha lov, nu vill jag bara att det ska vara julaffton! tre dagar kvar nu och sen är vi där, ikväll tror jag att jag e hemma, eller vi får se vad som händer, om det är nått kul så kanske jag går ut men annars så orkar jag inte, ajaj får se. Imorn kanske det blir klippning, det vill säga om som har någon tid :)  Nej ska väll börja nu så att jag blir klar eller jag har ju två dagar på mig, men nu sk ajag nog sätta på en film och krypa ner i soffan och ta det lugnt, boggar nog mera senare :)

här är mina snygga tomtar som kommit upp nu :)

image182

God natt!

God natt allihop :)


Var nyss på hund promenad, har glömt att säga att Sebbie är på besök över natten, så mysigt! Så jag tror vi ska krypa ner i sängs nu, imorn är det skolavslutning och då vill man ju inte se trött ut, så därför hoppar jag nog i säng nu :) Ska upp tidigt och fixa iordning mig, måste nog gå upp extra tidigt tror jag ^^ får väll se vad som händer imorn, efter skolavslutningen, hittar nog på nått skojigt :) Så godnatt nu :D

image183

Varför så svårt?

Hej allihopa :)

Kom precis hem. Har ju varit i täby med Lisa skulle köpa lite julklappar men kom hem tomhänt. Kom verkligen inte på vad jag ska köpa! Så vi bestämde att vi ska åka in till stan någon dag i helgen och köpa till varandra, okej det är inge kul om man vet vad man får men det är ju bättre att få nått man vill ha en att få nått man inte vill ha, ja ni fattar, jag vi tyckte det var en bra idee så vi får väll se vilken dag dt nu blir på :) Annars vet ni ju hur min dag har varit eller ja om ni har löst inläggen lite längre ner ^^

jag idag:

image178


♥  vit tunika, H&M
♥  svart kofta, zara
♥  jeans, crocket
♥  halsduk, H&M

ej på bil:
♥  hjärtörhängen, H&M
♥  jacka, fjällräven
♥  skor, syrrans
♥  väska, ?

Juste, nu har jag fanimig bestämt mig att klippa lugg, gick förbi Nikita Hair idag och jag är jå jävla sugen, vet inte när det blir men kanske i helgen eller så om jag hinner ! nu är det iaf bestämt! ska beställa tid också (A)

Lugg eller inte lugg det är frågan..

image174

ååh jag är så sugen på att klippa lugg! har suttit och kollat på kändisar med lugg och nu beställer jag nog tid, vill ha det innan julafton åtminstone innan nyår så det får väll bli till helgen eller nångång på lovet. Men nu tror jag att jag bestämt mig att göra det, om det inte blir snyggt ellr om jag inte passar i det får jag väll låta det växa ut eller ha hårband eller nått. Hoppas det blir bra!
Vad tycker ni, ska jag eller ska jag inte?

Sista lektionen för den här terminen!

Hej allihopa!

bestämde mig för att stanna i skolan iallafall, på gympan hade vi bugg och det var ganska kul. Sen hade vi lunch och då satt vi och äcklade oss haha as kul fast ingen hade mobil med sig så vi kunde inte fota! ^^
Sen var det engelska och då lekte vi en as kul lek, haha låter as töntigt men det var jättekul :) och nu är det den sista lektionen den här terminen, jätte skönt. Det är SO och alla leker men jag orkar inte ^^ så jag sitter och läser massa bloggar och bloggar själv, dom kör land och stad och eftersom jag har dator ber alla mig att fuska :D haha as kul alla tror jag sitter och säger massor med saker. haha så jag sitter bara här i ett hörn och garvar hahahah !

Efter skolan (vi slutar två ) ska jag som sagt åka och inhandla dom sista julklapparna. Jag måste köpa till Sofie och Lisa eftersom jag ska ge dom till dom imorn, det är ju skolaavslutning i morn eller julavslutning, sen är jag ledig på fredag :) haha någon mer som slutar imorn? (troligen alla) eller min syrra slutar faktist inte imorn fett kul att reta henne!

Nej nu ska jag reta lite i klassen :) haha bloggar mera senare :D

Dagens svåra val!

okej sitter på NOn igen och har inget att göra, vet fortfarande inte vad jag gör här, samma visa som igår. Funtar på att åka hem och "skippa" resten av dagen ? Eller ska jag stanna och se om det blir bättre ? hmm dagens svåra val! jaja får väll se vad det blir, efter detta har jag gympa typ buggtävling ( suck) orkar inte betygen är ju redan satta och hemskickad till oss så dom lär ju inte ändra dt, och jag har ju MVG *stolt* i dt så. Nej någon annan som har en bättre idee på vad jag kan göra?

Efter skolan så ska jag iaf åka till täby med Lisa och hennes mamma och köpa resten av julklapparna.

Vad har ni för planer idag?


All i want for christmas

image177

Ja här är några bilder på lite av det jag önsar mig :)

♥  en nikon systemkamera
♥  en platt TV, eller LCD skärm
♥  boss femme parfymen
♥  en väska
♥  dr zipe googles
♥  OC säsong 1
♥  pengar (alltid najs)

Dessutom:
♥  en lång hood tröja
♥  ett "Rebecca" smycke (finns på NK)
♥  en krå kofta ( från homerun)
♥  en svart eller brun lång cardigan (från ginatricot)
♥  High school musical 1&2 samt singstar
♥  underkläder
♥  T-shirts ( finns snygga på ginatricot)
♥ skor
♥  berlocker till mitt pandora armband
♥  en kort svart eller grå kappa
♥  halsduk och mössa (alltid mysigt)

har massor med mer saker också (A) men det får räcka så länge, lägger lite mera senare :D



Kan det vara med långtråkigt?

hej allihopa :)

Är hemm nu igen, har varit på gården och inte gjort ett dugg tillslut bestämde jag mig för att gå hem, då jag kom på, vad fan jag gör där, okej min Syster fick tjata lite men men, nu är jag här iaf :)
Har haft en fullspeckad dag, verkligen inte, har inte gjort nånting känner jag, på NOn satt jag och spelade spel, på SV körde vi hänga gubben, på SOn satt jag och lekte för det mesta läste lite bloggar och sen på tyskan spelade vi ett spel, så det kändes rätt meningslöst att gå till skolan idag faktist, men men roligare än att sitta hemma och häcka. Nej nog klagat har varit rätt soft ändå. Imorn blir det väll samma visa igen, slutar iallafall klockan två, och då blir det väll en sväng in till täby för slutspörten på julklapparna ^^ hur har din dag varit?

Jag idag:

image162


♥ Vit tunika, syrrans
♥Svarta jeans, H&M
♥svart skärp, ginatricot
♥armband, pandora

(ej på bild)
♥ hjärtörhängen, H&M
♥ jacka, fjällräven
♥skor, syrrans
♥ väska, ?



Vad gör jag här?

Hej allesammans :)

Sitter i skolan just nu och har NO, och ärligt talat så vet jag inte vad jag gör här! Vi har verkligen inget att göra och betygen är redan satta så dom kan man inte bättra på. Men men får väll försöka ta mig igenom dagen ändå, fattar ändå inte. SKa spela lite spel nu, har inga annat att göra ^^

fortfarande, vart är snön? :o

image78
 

softdag

Har varit en riktigt lugn dag, ellr rätt så iaf, är ändå riktigt slut! blir väll så sista veckan, snart får jag iallfall bara sova hela dagarna, har bara två dagar kvar sen är det äntligen slut!

Som sagt har varit en ganska soft dag, började med att jag hade engelska "prov" i en halv timme om typ adverb, som gick bra tror jag, sen gick jag och kollade på niornas fotboll, match dårå, mörre bergtorp prolympia ochhammarbacken tror jag, bel sittande där till klockan tolv då det var lunch och sen matte i en timme, gjorde en diagnos som gick sådär, och sen var det idrott en timme. Efter det åka jag med Lisa in till täby och handlade lite julklappar är klara med alla utom till Lisa och Sofieh, har någon nått bra förslag vad man kan köpa ? (A)
Ja och nu sitter jag här och är as trött, kanske ska gå och lägga mig och titta på någon mycig film ellr nått, slå in lite julklappar och bara softa, ja så får det nog bli :)

Jag köpte faktist nått till mig själv också, måste ju varijera lite, kan ju ite bara ge (A) ni får se sen, det är typ lösnaglar fast ändå inte, typ gelnaglar som man gör själv eller nått, jaja, får iaf fina naglar nu i jul :)

vill fortfarande klippa lugg! så sugen, men jag vet verkligen inte om jag passar i det, vill ha tunn lång lugg, ungefär som Jessica Albas på den här bilden, ååh vill klippa, men vågar jag verkligen ?

I do belive in fairies



Har suttit och slagit in alla paket nu, nu börjar min paket hög att växa, vi har även fått upp allt ljus i granen, nu ska vi bara pynta den :) Snart ska jag åka på gympa uppvisning, ska bli skojigt ( jag vet att jag redan skrivit det men men) och imorn är det ju skola igen :( jaja har pysseldag och sen efter ska jag åka och köpa klart alla julklappar. Idag kunde jag ju inte köpa åt syrran eftersom hon var med mig hela tiden, ska även köpa till farmor och en till till mamma, sen ska jag köpa till Lisa och Sofieh också.

Juste såg ju på Peter Pan (otecknade) och jag älskar den verkligen, den är bara för bra. Jag kan inte hjälpa det, har sett den hur många gånger som helst och den är lika bra varje gång, var det någon mer som såg den? (A)
Föresten är han som spelar peter pan riktigt söt tycker jag :D vet någon vad han heter i vrkligheten? (A)


Rocking around the Christmas tree

Hej alla glada :)

Har vari och handlat lite julklappar, har dessutom pekat ut allt jag önskar mig, så nu är hela önskelistan fördig :) kanske kommer upp här på bloggen senare :) Vi köpte även en gran, en stor fin gran som jag ska ner och klä snart, lägger upp bilder på den senare, när den är klädd och fin. ikväll ska jag iväg och kolla på gympa uppvisning, det är min kusin som ska vara med och sen ska jag även träffa mina andra två kusiner, ska bli riktigt kul faktis har inte träffat dom på jättelänge.

Juste i täby var det ett litet framträdande, då menar jag verkligen litet, det var små jättegulliga barn som stod och sjöng julsånger, ååh vad dom var duktigt. Det var typ ministrålarna eller vad det nu heter sen lite senare kommer det fram att jag också var en av dom när jag var lite :) fett stolt blev jag, fast jag var typ jättejätte lite bebis och låg mest på en filt och sprattla, men en stjärna var jag redan då (A)

image161

Nej upptäckte just att det var Peter Pan på 3an, jag bara älskar den filmen, ska titta på den och slå in lite paket :)

Jessica Alba gravid

image156

Det är verkligen bebisyra bland Hollywood kändisarna, 2007-2008 måste vara dom åren då alla har/får sina barn. Nu väntar ju Jessica Alba barn också, lycka, Jag älskar verkligen henne, tänk om man hade henne som mamma (A)

nej nu ska jag kolla lite på film, just nu är det ju shrek 2 på 5an och POTC, svarta pärlans förbannelse på 4an. Vilken ska man se, vilken föredrar ni?

Lugn hemma kväll med Singstar och Buzz

Fick bli en lugn hemma kväll idag. Är så trött att jag orkar inget annat. Har precis spelat Buzz men Corney och Jyssan. Cornelia vann, under hela Buzz har jag suttit och sjungt, så laddar vi upp för singstar, sen blir det nog en film får se, ska iaf ta det lugnt nu ikväll. Imorn ska vi iväg och köpa gran, och julklappar, kanske äntligen kan bli klar :) eller ska nog åka någon mer dag med Lisa då jag måste köpa till henne och Sofieh, annrs har jag bara farmor och Corney kvar, kanske nått mer till mamma, får se hur långt pengarna räcker :) Nej nu blir det singstar, ska sjunga skiten ur dom ^^

image138

Snygg i lugg

ååh jag vill också vara snygg i lugg! Hade lugg förra sommaren och det var ingen stor hitt kan jag säga! Men då hade jag sån där tjock lugg, kanske man skulle prova på tunn lugg? hmm, nått att tänka på kanske !

Nån som är snygg i lugg så är det Elin Kling!

image141


Jag letade efter dig, och fann mitt hjärta

Hej allihopa :)

är hemma nu igen, ska sätta igång med att städa rummet och göra lite snyggt, snart kommer marmor ( farmor och mormor). Annrs ska jag nog inte göra så mycket idag, måste igentligen slutföra min julklapps shopping men får väll ta det någon dag i veckan. Juste såg The notebook igår och den är bara såå bra, älskar den, fast jag hann inte se hel innan jag somna så jag får väll hyra den idag eller låna den av Lisa, måste se slutet! Nej kanske ska ta tag i städningen nu annars blir det väll aldrig klart! :)

Vart är alla snö föresten? :O

image152


The notebook



ska kolla på The Notebook nu, har någon sett den, vad tycker ni om den?  sen tror jag att jag sa gå och lägga mig :) har jätte ont i magen, fick en liten skrattattack för en stund sen, nu börjar det lugna ner sig. Juste, är det nåon mer som tycker att det som står om sitt sjärnteckan (astro?) är lite smått läskigt, det stämmer verkligen nästan alltid. Har läst om mitt i tre oika tidningar idag och det har stämt i varje tidning, det är fan sjukt! :S nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på film :) vi hörs !

Världen äckligaste julmust?

juste måste bara säga att igår bar jag mamma köpa julmust, och idag när jag ska dricka så smakar den jätte konstigt, då upptäcker jag att det var med smak av julnougat och det var verkligen världen äckigaste julmust. Är det någon mer som gjort samma misstag som jag / min mamma, eller har ni smakat den med mening? ni som inte smakat skulle jag verkligen inte rekomendera den till någon! det var verkligen världen äckigaste julmust, synd att förstöra nåot så ott med nougat !:(


Its true life will smile for you

Hej allihop :)

Är just nu hos lisa, kom just hem och nu sitter vi vid varsin dator och gör inte ett piss ^^ ska snart äta lite är as hungrig. Har inte gjort speciellt mycket idag, hade svenska prov som gick åt helvete dåligt faktist! sjukt, hoppas dom inte sänker betygen, då är jag körd! ^^ lär få IG på provet. men men nu ska jag inte tänka mer på det. Som sagt har det inte hänt så mycket idag, imorn kommer släkten eller mormor och farmor till oss, så jag måste nog antagligen hem och städa rummet innan. Annars vet jag inte vad som händer. ska köpa lite flera julklappar också, till Lisa och Sofieh måste ha dom innan nästa torsdag. :) nej nu ska jag läsa lite boggar och vänta på att vi ska gå ner och äta, boggar mera senare kanske :)

image151

Ännu en rolig lista från Karin :)

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner (inget ^^)
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans-Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker ( egentligen gillar jag inte gröt ! ^^)
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt ( aldrig flygit :$)
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet

Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

listan är tagen ifrån Karin  gör den ni med :)


Sankta lucia :)

idag är det ju Lucia och bara 11 dagar kvar till julafton :) det är även torsdag och det betyder att imorn är det fredag och sen helg! den här veckan har gått så jävla ap snabbt, i helgen kommer farmor och mormor och på söndag ska vi köpa julgran, en riktig piff och puff gran :)

kom just på en sak, det är 11 dagar kvar tills jul (som jag sagt) och det är fortfarande ingen snö! :O Det är ju lucia, borde det inte vara lite snö då? ajja får väll vara nöjd att det snöade lite idag, och då menar jag verkligen lite!

nej jag fryser jätte mycket, har suttit vid datorn allt för länge ska krypa ner i min varma säng och kolla på film :)

image137

Stukad handled, blåmärken och skadad svanskota, kan det bli mycket bättre?

det blev lite shopping i helgen som jag fortfarande inte vista bilder på här kommer det;

Från i lördags:
    

bild:
1. lång armad tröja, outlet
2. grå tröja, outlet
3. samma som 1 & 2
4. kudde, ikea
5. ram, ikea

från i söndags:
  

Bild:
1. klänning, gina tricot
2. strumpor, namnsdagspresent


orkar inte skriva ett så långt inlägg idag, har varit en helt vanlig dag, juste igår ramlöade jag i våran trappa! har fett ont i svanskotan, feta blåmärket på knät och stukad handled!


Helt Utslagen

Hej allesammans :)

SItter just nu i skolan har "flex" är så trött. kunde lika gärna ha tagit sovmorgon. Men men nu är jag här iaf. Har snart NO och får nog troligtvis veta vad jag har i betyg då ;) än så länge vet jag, idrott, SV, Matte, SO, eng :) nej nu har jag NO måste gå :)

can we bring yesterdag back around?

Hej allihopa :)

är riktigt trött idag. Orkar knappt hålla ögonen öppna. men men lite har jag hunnit med idag iallafll, har varit på en utförsäljning och på ikea, hittade lite fynd eller två tröjor, en ram och en kudde, sen köpte vi lite till men men ;P Visar bilder lite senare. Okväll har jag inte gjort något speciellt, har bara legat och kollat på TV hela kvällen, riktigt soft faktist :)

Igår däremot var det fullfart. Var först i stan med Lisa, Sofieh och Lovisap. sen efter det åkte vi hem bytte om och sedan upp till gården, där var det en lite spelning, inte stor alls men några band sådär, var riktigt kul mot slutet. Sen efter det åkte vi hem till Lisa och sov där (jag, Lisa, Sofieh och Lovisap), satt uppe ett bra tag och prata och skratta som aldrig förr hade ont i magen sen :) var riktigt kul tjejor, can we bring it back?:) Och imorse vaknade vi rätt tidigt av morgonpigga sofie, sen bar det av till ikea, och nu sitter jag här :) nej ska faktist snart gå och lägga mig i sängen och kolla på film, lägger in bilder på vad jag köpte senare :)

Drömma kan man ju



Okej man kan ju alltid få drömma (A) en dag kanske det slår in :)
vill du också göra en?
klicka här

Every day every night!

Hej allihopa :)

Det har faktist varit en snabb torsdag för ovanligheternas skull. Hela veckan har ju gått snabbt imorn är det fredag och sen är det helg :) Hade tyska prov idag och det gick verkligen jättedåligt! på tisdag sätts betygen och det känns verkligen inte bra, nu har iaf NO läraren börjat tycka om mig (tror jag) kanske för att det gick ovanligt bra på det senaste NO provet, är fett stolt! Jaja imorn har jag inget speciellt skönt det men nästa fredag har jag SV prov, tur att betygen redan är satta då (A) Imorn däremot ska jag in till stan med Lisa och Sofieh, sen på kvällen får vi väll se vad som händer :) nej nu ska jag gå coh duscha sen ska jag kolla lite på TV, bloggar mera ikväll :)

image136

Dagens bild

image134

Lindsay Lohan

Love needs no words

hejsan :)

okej jag vet att jag är tjatig om hur många dagar det är kvar till jul men idag är det faktist bara 19 dagar kvar. okej det är rätt långt, hoppas det går fort! Dagen har iallafall gått fort,imorn har jag tyska prov direkt på morgonen måste verklgen få bra på det. Imorn är det seg torsdag okcså! den dagen som är längst, jobbigast och tråkigast på hela veckan, hoppas allt går jätte fort! orkar inte, kanske ska vara hemma? Nej jag måste nog gå, orkar inte ligga efter i tyskan ! sen är det fredag, tror det blir lite julklapps shopping, har kommit på vad jag ska köpa till alla, nästan iallafall, hoppas även dom har fått i min klänning ( två inlägg ner) så att den kanake får följa med hem också! (A) nej nu måste jag plugga på tyskan!

Jul lista från Karin

Så här tycker jag:

Pepparkakor - Lussebullar, båda såklart!
Skumtomtar - Knäck, båda :)
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan (inget?)
Ris a la malta - Risgrynsgröt (nej inget här heller ^^)
På skinkan: Äppelmos - Senap

hittade listan hos Karin gör den du med :)

Fjärde December

Hej allihop :)

idag har det varit en lugn dag. Vi hade upphämtningsdag, det betyder att man får göra ´det man ligger efter i eller om man har nått annat man inte är klar i. blev klar med allt jag hade, gick riktigt snabbt så jag gick hem efter lunch för att åka till min allergi doktor. Efter det var jag med mami i stan, har letat lite julklappar men det är verkligen jättesvårt! hittade inget jag skulle ha.
 
imorn är det vanlig dag och på fredag också, slutar iaf klockan 2 på fredag, sen åker jag in till stan med Lisa och Sofieh. då hoppas jag att jag hittar lite julklappar, nu har jag iaf lite koll. eller jag vet inte vad jag ska köpa till mamma och pappa? Har någon något tips? (A)

Föresten hittade jag en klänning jag vill ha ! älskar den, måste köpa den! hade tänkt köpa en på gina men den här är mycket finare, måste ha den! får väll se om den kommer med hem på fredag :) dom hade den inte idag :( vill helst ha den i rött annars får det bli en svart, den kommer från Mango kommer inte ihåg vad den kosta men men :)

image133 kanske inte ser så snygg ut men jag tycker den är det, föresten är den snyggare bak :)

Måndag tredje december

Hej allihopa :)

Idag är det då den tredje december och ännu en dag närmare jul :)

Har varit en lugn dag idag, gick bara i skolan till lunch (som föresten var tidigare än vanligt, hoppade halva engelska lektionen) och sen gick vi på teater på vallentuna gymnasium. Den htte runaway och handlade typ om ungdomar som inte hade nått hem eller som rymt hemifrån och bodde på gatan, den var faktist rätt bra, det var en kille som var med i den och han var så jävla sjukt snygg! man blev nästan ledsen så snygg var han ! asså ni förstår säkert ^^

dagen har med andra ord varit riktigt lugn och helt okej, imorn är det upphämtningsdag helt soft ska även till min allergidoktor, så jag går tidigare från skolan eftersom jag ska vara där vid 2 sen blir det lit julshopping med mami :)

- en helt okej vecka jag har framför mig :)


Dagens bild

image132

Vanessa Hudgen




Första advent

hej allihop :)

idag är det ju då den första advent. har faktist inte gjort ett piss idag, eller jo städat lite men det har inte gått så bra. har också gjort ny design, vad tycker ni om den?

har helt glömt bort att lägga in bilder på det jag köpte i fredags, då jag var i täby med Lisa och britta. och det höll på att gå helt åt helvete! det var nämligen så att när vi kom till busshållsplatsen bestämde vi oss för att vänta på 625an annars är det så längt att gå *host* och det var ett tag kvar tills den gick så jag satte på lite musik och blev helt inne i det ( tiden går fortare) och helt plötsligt kom bussen, vi går på och sätter oss, sen när vi är vid ica stop börjar jag undra vart mina påsar är, jag frågar alla om dom tagit dom och ingen har dom, då kommer jag på att jag glömt dom på busshållsplatsen ! jag ringer i panik till pappa som inte åkt från jobbet ännu, och sänger att han ska hämta upp mig vid arningerondellen, han gör som jag säger och kör i 280 tillbaka till roslagsnäsby för att jag ska hämta tillbaka mina påsar ( det var ju inte äns säkert att dom var kvar) när vi kommer fram går jag ut ur bilen och ner till pusshållsplatsen, där sitter två tjejer och jag ska precis fråga om dom sett någon gå iväg med dom då jag upptäcker att dom inte stod kvar där jag lämnat dom, men innan jag hinner säga något ser jag att dom står brevid bänken, jag tar dom och springer tillbaka till bilden, när jag väl sitter i bilen kommer jag på att dom kanske inte var mina jag kollar vad som finns i dom och sen kan jag äntligen pusta ut, det var mina påsar. mitt hjärta stannade nästan!

jaja det som äntligen följde med hem var:

-ett par röda ankelboots, dinsko
-en svart klänning, H&M
-dream matte mousse foundation, H&M

 

när jag kom hem fick jag även en julkula (lampa) av mamma



nej nu ska jag faktist fortsätta att städe mitt rum :)


RSS 2.0